Jump to content

Dop ușă

laurstef
 Share

Postare recomandată

Bună ziua!

Un sfat sau o mână de ajutor, vă rog frumos.

Am constatat recent că unul dintre dopurile de cauciuc de pe ușa pasagerului (în față) lipsește cu desăvârșire. Fie vreun băiat mai silitor de la vreo spălătorie, fie, mai degrabă, vreunul dintre kinderii mei.

Vă rog să mă ajutați să îl pun la loc. ;) Adică, mai precis, poate găsesc printre voi vreun donator sau mă îndrumați la vreun magazin de unde pot găsi așa ceva. Din păcate nu știu diametru găurii și nici codul respectivului dop.

Vă las mai jos două poze exemplificative, cu precizarea că în respectiva gaură se potrivește și celălalt dop de cauiuc pe care l-am încercuit în cea de-a doua imagine.

Detaliu gaura.png

Foto capac si gaura usa.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

marius1982.11

Fie comanzi unul nou la orice magazin mai rasarit de piese auto, fie rogi pe un baiat de la dezmembrari sa fie amabil sa iti dea acel dop.

Cel putin la golf 4 pe acolo se acceseaza surubul care blocheaza butucul cheii.

Posibil sa se fi umblat pe acolo, mai greu sa iasa la spalatorie.

Link către comentariu

Nu te contrazic!

Dar, cu siguranță, zilele trecute îl aveam.  Tocmai de aceea bănuiala mea e înclinată spre kinderi care fie au tras de el și l-au scos, fie pur și simplu l-au împins în interior.

Ideea e că față de dopul încercuit, care are o suprafață mai mare de contact cu caroseria, dopul lipsă e mai mic...cumva ca un bumb puțin ieșit în exterior. 

Link către comentariu

861877399 10 lei

Link către comentariu

Am scos celălalt dop de cauciuc de pe portieră (cel încercuit în poză) și l-am pozat.

Am găsit de vânzare dar doar pe site-urile din afara țării. Mai mult costă transportul decât respectivul dop.

@Al Bundy Îl ai tu de vânzare?

Pe de altă parte, fără să fiu cârcotaș, parcă aș prefera (dacă ai) un dop ca cel din poză pt că stă mult mai bine în gaură și nici nu poate fi introdus așa usor în respectiva găurică. :D

Buton usa.jpg

Link către comentariu

cel din poza ta costa 16 lei si nu este din gaura lipsa. 

Ambele dopuri le poti lua de la orice reprezentanta VAG din Romania pe baza codurilor.

Link către comentariu

Mulțumesc pt precizare 

Știu că nu este acel dop. Am și scris mai sus că aș prefera dopul din poza mea pt că stă mai bine în gaură. ;) 

Acum...să văd când și cum ajung pe la vreo reprezentanță.

Modificat de laurstef
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!