Jump to content

Rezervorul de combustibil (VW Touareg CR7)

xCr
 Share

Postare recomandată

Bună tuturor,

Am un Touareg CR7 (2023) și întâmpin o problemă ciudată cu rezervorul de combustibil. În sistemul VW, mașina apare ca având un rezervor de 75 de litri, dar la prima alimentare am pus 93 de litri, iar de atunci am umplut de fiecare data spre 90 de litri. Problema este ca la fiecare alimentare, pompa se oprește prematur (cu ~20 litri înainte de a fi plin), și trebuie să țin duza în afara gâtului de umplere pentru a finaliza, ceea ce durează mult.

Am fost la un 3 service-uri autorizate VW, dar nu au identificat cauza. Am încercat mai multe benzinării și poziții ale pompei, dar rezultatul e același. Bănuiesc că e o problemă cu sistemul de ventilație al rezervorului sau că rezervorul e de fapt de 90 de litri, dar documentația e greșită.

A mai întâlnit cineva problema asta? Are cineva idee ce ar putea cauza oprirea prematură a pompei sau cum să verific dacă rezervorul e de 75 sau 90 de litri (poate prin codul piesei)? Se poate rezolva fără demontarea rezervorului? Orice sfat sau experiență similară e binevenită!

Mulțumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am Touareg ( 2025 )  ...dar cand am facut configuratia masinii ...am pus rezervor marit cod optiune :  ( 0M5 - Capacitate rezervor 90 litri )  rezrvor cod OE 4M4201060DQ   ( in poza ai si celelalte 2 coduri pt rezzervoarele de 75L )

La mine nu se "sare" pistolul cand fac plinul...pana cand e aproape plin...plin

cod piesa OE image.thumb.png.2498081731f77b4469858c7167989eaa.png

Link către comentariu

• Andrei_72 changed the title to Rezervorul de combustibil (VW Touareg CR7)

Multumesc pentru info!  Ce program este cel din care ai codurile?

Link către comentariu

F l o r i n

ETKA

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!