Jump to content

Pachet asistenta "IQ Drive" (Touareg CR7)

DMV
 Share

Postare recomandată

PF8 - Pachet asistenta "IQ Drive"

Front Cross

Traffic Assist

Travel Assist,

Side Assist

Emergency Assist

Sistem proactiv de protectie pasageri

Am acest pachet si pe Tiguan 2025 si pe Touareg 2025

Pe Tiguan functioneaza perfect Travel Assist in Romania...pe Touareg NU functioneaza in Romania...am fost in Ungaria...Austria functioneaza perfect.

Azi am avut programare la reprezentanta in Oradea ( nu am mers in Ungaria pt ca seful de service de la D&C...a sa spus sa merg la reprezentanta de unde am cumparat masina, nestiind ca am cumparat masina de la ei... sigur vanzatorul nu a activat we connect... ca masina poate nu are optiunea travel assist....bla...bla )

Asa ca am mers la ei....am avut programare la D&C Oradea ...si cum am mers cu masina ...asa am iesit de la ei...mai mult consilierul a zis ca merge travel assit...am mers in proba cu el in masina...normal ca nu mergea!

Tind sa cred ca nu stia cum functioneaza ...avand in vedere la ce aberatii spunea!

Ca sa scape de mine...a zis...masina nu are erori totul functioneaza perfect!

Degeaba l-am dus in proba si i-am aratat ca nu merge...ma trimis la consilierul de vanzari...se vedea clar ca e depasit de situatie!!!

Cand activez travel assist imi apare eroarea din poza.

Mai are cineva probleme cu TRAVEL ASSIST  in Romania cu Touareg CR7?

Va functioneaza travel assit in Romania?

20250516_104931.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Doomy changed the title to Pachet asistenta "IQ Drive" (Touareg CR7)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!