Jump to content

Skoda Octavia 4 2.0 TDI

tkd29

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Prezint si eu Skoda mea, prima dealtfel, este din 2021 , ca optiunui are multe, sunt cateva pe care le-as fi vrut dar depesea cu mult bugetul

Este varianta cu 150CP

Scaune material textil electrice,incalzite,memorii, sistemul Columbus, incalzire in volan , ACC adaptiv, l-am testat pe autostrada si drum national bine marcat, se comporta foarte bine , ia curba fara sa ating volanul, pastreaza si accelereaza in functie de masina din fata.

Are lumini ambientale, ce ma enerveaza ca nu are bricheta decat in portbagaj si a trebui sa leg camera la panoul de sigurante dar cu ocazia asta am montat si kitul 4G pentru camera , pentru parcare.

Muzica e cea standard dar se aude decent.

Ce nu are si mi-as fi dorit sa le am  portbagajul electric, scaune piele si ventilate, head-up display si muzicantii de la Canton.

Se conduce bine, imi place cum sta pe drum, suspensia e ok, foarte confortabila, de consum nici nu are rost sa zic..:) inca nu am avut nicio masina care sa consume 4 l/100 km :)

Are farurile  Led Matrix, inca nu am apucat sa o conduc noaptea sa vad de ce sunt in stare, farurile astea sunt adaptive si lumineaza in curbe?

IMG_20250506_130414.jpg

IMG_20250506_130444.jpg

IMG_20250506_204411.jpg

IMG_20250506_212656.jpg

IMG_20250507_223532.jpg

Modificat de tkd29
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Sincer, care este feeling-ul fata de BMW, in mod special la capitolul insonorizare/confort, luand in considerare totusi diferenta dintre clase? Multumesc

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru postul anterior.
Link către comentariu

Nu cred ca are rost sa comparam Skoda cu BMW :)

Dar, surprinzator este foarte confortabila si spatioasa. Imi place suspenisa ca nu este tare , putin zgomotoasa dar nu ma deranjeaza. 

Stie cineva daca are senzori in roti? sau citeste presiunea prin alte metode?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am schimbat distributia la 191.000 km. Cost piese , manopera, ulei  1900 ron.

Link către comentariu

Bun pret!

Unii schimba discuri si placute in banii astia.

Sau numai placute fata/spate daca mergi la reprezentanta.😀

Link către comentariu

Nu am ce sa caut la reprezentanta :), ce pot sa schimb eu, ulei, discuri, placute etc mi le fac singur, ce nu pot ..platesc pe altul :)

Link către comentariu

Nu merge din codare, la acest model. Poate doar sa ii faci deblocare SFD si sa ii codezi can gateway fara monitorizare baterie.

Sau hardware,  sa scoți mufa de la modul monitorizare baterie, caz in care start stop o sa fie dezactivat, implicit si monitorizarea bateriei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!