Jump to content

Skoda Octavia 4 2.0 TDI

tkd29

Postare recomandată

Prezint si eu Skoda mea, prima dealtfel, este din 2021 , ca optiunui are multe, sunt cateva pe care le-as fi vrut dar depesea cu mult bugetul

Este varianta cu 150CP

Scaune material textil electrice,incalzite,memorii, sistemul Columbus, incalzire in volan , ACC adaptiv, l-am testat pe autostrada si drum national bine marcat, se comporta foarte bine , ia curba fara sa ating volanul, pastreaza si accelereaza in functie de masina din fata.

Are lumini ambientale, ce ma enerveaza ca nu are bricheta decat in portbagaj si a trebui sa leg camera la panoul de sigurante dar cu ocazia asta am montat si kitul 4G pentru camera , pentru parcare.

Muzica e cea standard dar se aude decent.

Ce nu are si mi-as fi dorit sa le am  portbagajul electric, scaune piele si ventilate, head-up display si muzicantii de la Canton.

Se conduce bine, imi place cum sta pe drum, suspensia e ok, foarte confortabila, de consum nici nu are rost sa zic..:) inca nu am avut nicio masina care sa consume 4 l/100 km :)

Are farurile  Led Matrix, inca nu am apucat sa o conduc noaptea sa vad de ce sunt in stare, farurile astea sunt adaptive si lumineaza in curbe?

IMG_20250506_130414.jpg

IMG_20250506_130444.jpg

IMG_20250506_204411.jpg

IMG_20250506_212656.jpg

IMG_20250507_223532.jpg

Modificat de tkd29
Link către comentariu

Sincer, care este feeling-ul fata de BMW, in mod special la capitolul insonorizare/confort, luand in considerare totusi diferenta dintre clase? Multumesc

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru postul anterior.
Link către comentariu

Nu cred ca are rost sa comparam Skoda cu BMW :)

Dar, surprinzator este foarte confortabila si spatioasa. Imi place suspenisa ca nu este tare , putin zgomotoasa dar nu ma deranjeaza. 

Stie cineva daca are senzori in roti? sau citeste presiunea prin alte metode?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!