Jump to content

Sistemul de Iluminare - Probleme; Retrofituri; Discuții (Tiguan III)

olllly87
 Share

Postare recomandată

Buna ziua detin un Tiguan 2024 /11 si mi-au aprut niste pete in interiorul farurilor(pe sticla plastic interior) ,

Cum trebuie procedat?

E prima mașină nouă.

In prealabil am luat legatura telefonica cu reprezentantul vanzarii (cel ce ajutat la achizitie)si a zis ca e de la soare sau ca am spalat masina ,

Ca nu are nimic sa o las asa cum este.

Foarte slaba calitate a materialelor din pacate la modelel noi de Tiguan

Masina este Tiguan 2.0.tdi Advanced

IMG-20250505-WA0013.jpg

IMG-20250505-WA0012.jpg

Modificat de olllly87
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Petele dispar în timp sau au rămas permanent?

Link către comentariu

Sunt de doua saptamani am observat ca au aparut prima data cat buricul degetului apoi s-au extins

Link către comentariu

Si eu le am, 90% ca si la tine, dar momentan sunt doar in colt, si vizibile doar de aproape, nu ma deranjeaza.

Daca se vor extinde (desi nu cred), voi apela la garantie.

Oricum, clar nu de la soare este, pentru ca eu am luat masina la sfarsit de octombrie anul trecut, cand soarele nu era puternic si nici prea prezent, iar din ianuarie pana inainte de Paste a stat in service, in interior, acoperita cu folie, deci ce ti-a spus tie agentul de vazari, nu are legatura cu realitatea.

Probabil de la cum fac condes iarna, combinat cu praf, raman ceva urme.

Eu nu cred ca sunt inchise ermetic.

De exemplu, la stopurile din spate, la bara led care este pe usa de la portbagaj, in interior am un fir de par/ata/plastic, care, daca totul era etans, nu avea cum sa ajunga acolo.

Doar daca cumva nu a intrat in momentul cand a fost asamblat, dar cred ca l-as fi observat de la inceput.

Un lucru e clar, calitatea nu mai este cum a fost si trebuie sa ne obisnuim cu asta.

Probabil trebuie sa multumim si la UE pentru "calitatea" din ziua de azi, deoarece cu toate reglementarile lor (Euro 7, sisteme de asistenta, etc.), care ridica costul productiei, determina producatorii sa taie de pe unde se poate, pentru a mentine costurile cat de cat competitive.

Modificat de Ionutz83
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!