Jump to content

Hai si cu un Superb iV pe forum

AndreyPH

Postare recomandată

Nu am zis ca nu e masina ok , dar nu e superba , nici culoarea nu se apropie de cea de pe Arteon

Strict aspect , retul nu comentez , pret , spatiu , costuri , etc 

vw_arteon_review_80.jpg

Link către comentariu

Da, e frumusel Arteonul, imi place si acel "mustar", nu contest, insa mie culoarea de pe Superb, acel verde lime electric mi se pare mai tare, seamana cu Verde Scandal de pe Lambo, dar, cum am mai spus, tine de gusturi, nu suntem la fel!

As compara Superbul cu A6, nu cu A4/Passat/CC/Arteon, mie mi s-a parut foarte SPATIOS si MARE! ❤️ 

Totodata, interioarele de Superb in anumite configuratii sunt senzationale, ca sa nu zic SUPERBE, sa fim seriosi, peste Passat/Arteon, din punctul meu de vedere, eu as sta sa ma gandesc daca sa dau banii pe un A6 mai "chel" (care e PREMIUM)  sau un SUPERB, e adevarat ca va trebui sa te obisnuiesti si sa accepti  emblema Skoda de pe volan 😁, vorba aia si eu m-am obisnuit cu emblema VW in loc de Bentley, depinde cat de "multa" masina vrei de banii dati, designul exterior este subiectiv, alegi ce iti place sa vezi dupa ce inchizi usa cand o parchezi, insa TU ca si sofer iti vei petrece cel mai mult timp in interior:

AP1GczMeGgyAXqyeHfxJB7NI8XcBqRmnxmAPUmIJ

AP1GczNE-nDqk3BtmbSbaox8vn3FXnw3PfxZ3JW2

AP1GczP1Jtlx95dKAiMbk3cbbllJdVMUL6iVv-iD

AP1GczN10w9eL24wmGW4twjV4tvST3x5hBDdjsgJ

AP1GczO9efU8AgYjD9Ac03Q2zfsjAphLeQ5GV08-

Modificat de corad0
Link către comentariu

Omu' sa si-o faca cum ii place lui. Ca e a lui pana la urma.

Cui nu ii place sa schimbe postul :))

Ce am observat ca la multa lume le place interiorul in carouri de la GTI sau acel "houndstooth". Eu nici pe ultimul drum nu m-as vedea in asa ceva. No, dar daca la lumi le place, ncsf.

Link către comentariu

@marius1982.11"Ce am observat ca la multa lume le place interiorul in carouri de la GTI sau acel "houndstooth". Eu nici pe ultimul drum nu m-as vedea in asa ceva. No, dar daca la lumi le place, ncsf."

Cand am configurat GTI-ul am debifat special tapiteria din piele, am ales scaunele clasice RECARO in carouri care aminteau de primul HOT HATCH din istorie si anume prima generatie de Golf GTI! ❤️ 

Se poarta si la PORSCHE, exista anumite modele cu interioare textile similare, editie limitata, care amintesc de anumite modelele clasice, vezi de exemplu Edition 50 Years Porsche Design.

Mie mi se pare foarte tare, aduce un plus de "condiment" care iti aminteste ca esti intr-o masina speciala, cu "pedigree", baietii de la SINGER redau bine acest aspect prin modele lor de 911 clasic/modern, un exemplar costa bine peste juma' de milion $! 

Dar cum ai spus si tu, nu trebuie sa placa tuturor, "Cui nu ii place sa schimbe postul": 

golf6.jpg

post-79494-0-48385400-1324049119.jpg

post-79494-0-71905800-1324048997.jpg

Modificat de corad0
Link către comentariu

Mie imi aduce aminte de o pijama

Fiecare percepe eleganta in felul lui 

Unii la costum , atii in pijama , important e sa te simti bine 

Mie nu imi place nici la costum nici in pijama 

Dar asa cum am zis , imi place Arteonul ala mustar ca aspect exterior , e ce trebuie , daca intorc si acum capul sa ma uit dupa ea cand o vad inseamna ca ochiul meu o place

Imi place si interiorul cu maro la Skodele noi , foarte reusit , am vazut pe Kodi si arata bine de tot 

Nu imi place galbenul ala verde , prea kitsch pe o masina mare gen berlina , e potrivit mai mult pe masinile mici sau sport unde culorile tipatoare dau mai bine 

Niciodata nu m-au placut masinile verzi pana la noile BMW , unele arata bine de tot pe verde , deci totul e subiectiv 

Modificat de tavitara
Link către comentariu

@tavitara

"Fiecare percepe eleganta in felul lui " 

GTI nu este o masina eleganta, e chiar jucausa si puerila in anumite circumstante! Vorba aia, "pentru copilul din tine"! Nu stiu daca arata a pijama interiorul, insa Jeremy Clarkson si Jay Leno au iubit masina, n-au "comentat" de interior. Ma rog, ce gusturi au ei? 🤔

"Nu imi place galbenul ala verde , prea kitsch pe o masina mare gen berlina , e potrivit mai mult pe masinile mici sau sport unde culorile tipatoare dau mai bine " In acelasi timp tot tu spui ca "totul e subiectiv "! 

Sunt de acord cu "totul e subiectiv"! Nu are nici o relevanta ca e masina mica, mare lunga, lata sau whatever, tine de gusturi. Daca omu' vrea Maybach in 2 culori, verde cu galben...treaba lui, cine suntem noi sa ne dam cu parerea daca arata bine sau nu, poate sa ne placa sau nu, nu? 

Imi aduc aminte cand am luat Cayenneul Turbo, era disponibila si varianta GTS, tot cu motorul V8 4.8, dar aspirat, mai slab cu vreo 100 HP, insa nu asta era important, era problema cuplului care era mult mai mic fata de TURBO care avea 2 turbine si tinea masina "ALERTA" la orice turatie, fiind mult mai performant. 

GTS-ul avea disponibil "doar" interior cu ALCANTARA, care din punctul meu de vedere era "sub" pielea naturala cu cusaturi, dar bineinteles, tinea tot de gusturi. In schimb imi placea la GTS ca era disponibila culoarea "BIRCH GREEN" sau "PERIDOT METALLIC"  si vazusem una expusa la PBN. Din punctul meu de vedere arata superb, din pacate nu era disponibila pe varianta TURBO si am renuntat la idee, plus ca parca iesea prea tare in evidenta. Imi doream ca masina sa fie mai discreta, desi in mintea mea de "cretin" as fi ales un Cayenne VERDE tipator oricand. Toate sunt negre! 

Vopseaua optionala costa oricum 9000 euro extra pe configurator, vorba aia "nu-s bune, nu prea cumpara lumea!". La cel de-al 2-lea Cayenne s-a selectat RED GTS, care a costat tot atat. Mi-a placut foarte tare acel "visiniu". 

Bineinteles, din nou consider ca tine doar de gusturi! Totusi, o vopsea speciala costa aproape 10% din valoarea de nou a masinii, cel putin la Porsche, cert este ca e disponibila si in prezent in configurator, chiar si dupa 15 ani, deci exista doritori! :))

b2ee671e33021c0a01f64b0d297d73881541b1e5

Culoare este disponibila in anumite variante, am vazut masina pe strada, arata intr-un mare fel, oricum sare in evidenta intr-o mare de masini negre/gri, mie imi place dar in acelasi timp respect faptul ca nu trebuie sa placa tuturor: 

AP1GczNixZo_DmKdQndLAadPfjZiIYpECBCPtkuf

AP1GczNpLjSg8y9o7S8uEH95zjhxzX7J2HbBHMoS

AP1GczNQycTePl6pPhPuf9IxxtRYXsgXmGJTKjSJ

AP1GczNNCXw6PiOXN-o1CHTHqlpcqvC1WhBrzuZu

Am vazut URUS cu o culoare si mai tipatoare, VERDE SCANDAL, numele culorii vorbeste de la sine, ce sa zic, imi place si asta, altora probabil ca nu le place, dar asa cum zici, "totul e subiectiv", gusturile nu se discuta!

Cert este ca nu ai cum sa treci neobservat cu asemenea culoare! Ca e bine, ca e rau, nu stiu, tine de gusturi.

In fine, bine ca nu imi permit una, sau ma rog, poate ca mi-as permite, dar ar trebui sa mananc doar pufuleti: 

AP1GczNb1l6RxiXzR-F6e2AGiEObQ8481HoLIEbp

AP1GczOw21OQfZUWjTDDmTkOoB4wHdopmZEvsjy5

AP1GczPFxDH0lKJacV4SUzo0a-ziBb65NRkv8urD

"Niciodata nu m-au placut masinile verzi pana la noile BMW , unele arata bine de tot pe verde " "e potrivit mai mult pe masinile mici "

Pai si X5/X6, seria 5 sunt masini mici?

Lasand culorile la o parte, noile BMW din punctul meu de vedere sunt o gluma, mai ales cu grilele alea de "calorifer". Designerul Domagoj Dukec, care a "inovat" VIZUAL modelele noi BMW si-a dat demisia, a mers la Rolls sa isi bata joc si de ei! Oricum, Spectre ala "electric" este....🤢

Modificat de corad0
Link către comentariu

Verde este altceva pentru mine , eu nu spun verde la galben indiferent de nuanta de galben - mustar , verzui , neon , etc 

De galben tipator indiferent de nuanta spuneam ca nu e potrivit decat pe masini mici si sport , deci nu ma contrazic 

Spuneam de acest verde la BMW ca imi place , asta e verde fain ptr mine , gen Aston Martin 

bmw_x5_british_racing_green_01.jpg

Acesta este naspa de exemplu , ptr gusturile mele

BMW-Individual-Signal-Green-M4-Competiti

Cayenne e asa si asa pe acea nuanta de galben , nu e ptr masina asta acea culoare dar daca mi-l da cadou cineva .. na , nu il refuz

Urus .. asa e ea , nu comentez , nu imi place masina in principiu desi toti care o vad spun ca e super tare , fiecare cu ale lui , mai mult galbene am vazut 

Link către comentariu

In UK acel 'BRITISH RACING GREEN" este culoare de TOP pentru toate masinile SPORT, am vazut de la FERRARI 812, Porsche de orice generatie pana la MCLAREN si ASTON MARTIN de orice tip.

Mie ala, de exemplu, nu imi place, mi se pare foarte "banal", culoare de ARMY, toate TAB-urile si TANCurile sunt asa. In fine, alta cultura, alte gusturi!

Bineinteles, din nou tine de preferinte! BMW-ul M4 postat de tine este alt tip de verde, imi place si mie! 

P.S. In UK si nu numai NARDO GRAY, acel GRI gloss, de zici ca e masina pregatita pentru vopsit, este la mare cautare si este disponibila pe orice tip de automobil, e deja o MODA, am vazut de la noul DUSTER/BIGSTER la Audi RS6, R8, Porsche GT3 RS, am postat cum are vecinu toate cele 3 modele, sunt nebuni la cap, mie nu imi place de nici un fel! Am vazut si BENTLEY in culoarea aia....mi se pare hidoasa! 😫

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• corad0
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!