Jump to content

Hai si cu un Superb iV pe forum

AndreyPH

Postare recomandată

Nu am zis ca nu e masina ok , dar nu e superba , nici culoarea nu se apropie de cea de pe Arteon

Strict aspect , retul nu comentez , pret , spatiu , costuri , etc 

vw_arteon_review_80.jpg

Link către comentariu

Da, e frumusel Arteonul, imi place si acel "mustar", nu contest, insa mie culoarea de pe Superb, acel verde lime electric mi se pare mai tare, seamana cu Verde Scandal de pe Lambo, dar, cum am mai spus, tine de gusturi, nu suntem la fel!

As compara Superbul cu A6, nu cu A4/Passat/CC/Arteon, mie mi s-a parut foarte SPATIOS si MARE! ❤️ 

Totodata, interioarele de Superb in anumite configuratii sunt senzationale, ca sa nu zic SUPERBE, sa fim seriosi, peste Passat/Arteon, din punctul meu de vedere, eu as sta sa ma gandesc daca sa dau banii pe un A6 mai "chel" (care e PREMIUM)  sau un SUPERB, e adevarat ca va trebui sa te obisnuiesti si sa accepti  emblema Skoda de pe volan 😁, vorba aia si eu m-am obisnuit cu emblema VW in loc de Bentley, depinde cat de "multa" masina vrei de banii dati, designul exterior este subiectiv, alegi ce iti place sa vezi dupa ce inchizi usa cand o parchezi, insa TU ca si sofer iti vei petrece cel mai mult timp in interior:

AP1GczMeGgyAXqyeHfxJB7NI8XcBqRmnxmAPUmIJ

AP1GczNE-nDqk3BtmbSbaox8vn3FXnw3PfxZ3JW2

AP1GczP1Jtlx95dKAiMbk3cbbllJdVMUL6iVv-iD

AP1GczN10w9eL24wmGW4twjV4tvST3x5hBDdjsgJ

AP1GczO9efU8AgYjD9Ac03Q2zfsjAphLeQ5GV08-

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!