Jump to content

Tourann DSG DQ381 (2020) Zgomot Cutie !

AndreiTda
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor, detin un VW Touran din anul 2020 146000 km si de ceva timp intre 20 si 30 de km la ora daca accelerez si iau piciorul de pe acceleratie si iar accelerez face un zgomot un Clanc Clanc. Mentionez ca, nu am nici o eroare pe cutie, schimba perfect nu smuceste absolut normal accelasi comportament pana la aparitia acestui zgomot. Am fost cu ea la reprezentanta mi s-au schimbat bucsele pe fata si un rulment. (Mi s-a spus ca in cutie sunt niste schafturi care de la ele ar putea fi acel sunet pentru ca au un joc si ca ar fi normal din inertie sa se auda sunetul acela, insa mie nu mi se pare normal. Am fost sfatuit sa merg linistit ca nu ar avea nimic masina) Pe dedesubt totul este tipla, ulei schimbat cu 20000 km in urma toate reviziile la zi. Vreau sa va cer o parere ce ar putea sa fie sau la ce ma pot astepta. Din pct de vedere mecanic pe sub masina totul este impecabil fara scurgeri de ulei sau alte magarii, este o masina intretinuta. 

Modificat de AndreiTda
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• AndreiTda changed the title to Tourann DSG DQ381 (2020) Zgomot Cutie !

Verifica joc tripode planetarii

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

S-au verificat pe dedesubt nu se vede nimic care ar clancani. Chiar nu stiu ce sa mai fac daca nici la reprezentanta nu a gasit nimic. Ma exaspereaza acel sunet. 

Link către comentariu

Daca au fost verificare vizual …

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Chiar nu stiu ce sa mai fac, am fost cu ea si in alt service si la reprezentanta. Toti imi spun ca e ok totul. Totusi clank-ul acela de undeva se aude, si din cabina se aude din partea stanga fata sofer, ca si cum ar veni dinspre cutie acel sunet. 

Modificat de AndreiTda
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!