Jump to content

Câteva probleme Passat b6

Andreitraian46
 Share

Postare recomandată

Andreitraian46

Bună ziua! Mașina este un b6 din 2009, cbbb 170 de cai.

Am 2 probleme și anume: lampa din portbagaj nu se aprinde fără să deschid ușa șoferului , cu ea deschisă se deschide când ridic portbagajul și se închide. Cu ușile închise nu se aprinde lampa din portbagaj.

A doua problemă este ca am dat ieri bordul jos și am scos borna de la baterie, nu am șters ieri erorile pt ca am terminat târziu și astăzi mașina peste 10km/h trage în stânga iar volanul stă cam 60 de grade in dreapta. Banda de la senzor a fost lipită deci nu cred ca s a mișcat. Am esp error și airbag.Trebuie sa fac calibrare și dacă da , la ce senzori trebuie sa fac basic settings? Mulțumesc! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Pare ca s-a mișcat sau ai pus volanul strâmb. 

Posteaza erorile de pe 03 abs și 08 airbag

Link către comentariu

Andreitraian46

Cu volanul am rezolvat, era puțin strâmb într-adevăr , am făcut adaptări până să-l îndrept pt. O viață. Iar cu lampa de la portbagaj , este posibil să am o codare undeva? Pe Bcm se vede portbagajul iar switch ul stinge lumina și o aprinde când las sau ridic portbagajul. Singura chestie este ca trebuie să fie o ușă din față deschisa. Țin să precizez ca pentru becurile de la număr nu am eroare pe bcm, dacă contează cumva .

Link către comentariu

Andreitraian46

Am rezolvat și cu lumina, era din switch-ul de la broască, doar s a nimerit când deschideam portbagajul cu ușa deschisă.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!