Jump to content

Golf vs Leon vs ...

_R_A_D_U
 Share

Postare recomandată

@SeatFB Omul e foarte de treabă, o ține până la jumatea lunii mai. Sper să se rezolve cu programul până atunci...

Că am uitat, mașina a venit încălțată cu N blue S. Se putea și mai bine...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Discutam despre alte aspecte in threadurile dedicate, aici fiind un versus?

Multumesc

Link către comentariu

@R_a_z_v_a_n A fost un versus care s-a finalizat cu o achiziție iar până la ridicare, ar mai fi câte ceva de discutat, sunt sigur că mai sunt și alții interesați de acest subiect. Cum suntem pe un topic GENERAL/ Lucruri generale, care ar putea fi threadurile ”dedicate” la care ar putea continua discuția? Oricum, îmi propusesem ca la ridicarea mașinii de la dealer să mai postez câteva chestii, păreri, poze, etc, pentru că jurnal nu am să-i fac dar, dacă chiar te deranjează aceste postări, poți șterge topicul!

Link către comentariu

• Administrator

E un versus, nu ai înțeles ideea.

Ați ajuns la timpi livrare, amabilitate consultant șamd...

Având în vedere ca ai luat o decizie, indiferent dacă în urma acestui thread sau nu, se închide.

Cei interesați vor deschide alte topice.

Mulțumesc 

Sărbători fericite!

Link către comentariu

• R_a_z_v_a_n a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!