Jump to content

Cheie fara lama pe buton, la golf 7 2014?

davidut5
 Share

Postare recomandată

Masina are kessy, si nu folosesc deloc lama, in plus se deschide tot timpul prin buzunare. Se poate scrie alta cheie, sau carcasa sa pot muta placa electronica?
Tocmai am luat o cheie fara lama, si am vazut ca placa nu are loc in noua cheie.

20250207_200805.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si daca ramai fara baterie la cheie ce faci? cum mai deschizi masina? 🙄

Link către comentariu

Are lama si cea de b8, si de golf 8. Cea din poza este de b8 si are lama, se vede in poza.
Am si alta telecomanda, plus ca se schimba usor bateria.
Era la noi un site cu carcase golf 8 style si mergea cu pcb de 7 nfl. Vad ca zice stoc 0, si pe aliexpress este un anunt cu 600lei carcasa asta de conversie la mk8. Dupa ceva cautari am gasit la 60lei, am luat 3bucati sa fiu sigur. Dar prefer o cheie originala b8 sau asemanatoare scrisa cu tot, decat carcase chinezesti. Baiatul cu softturi din oras zice ca cheie sh nu prea merge scrisa.

Modificat de davidut5
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Au venit coletele de pe ali, cele 3 telecomenzi, am mai luat butonul start, lampi si fire pentru lumina ambientala picioare spate, si buton pentru tpms set(daca nu montez tpms direct).
De carcase sunt putin cam dezamagit, fata cu butoanele este din cauciuc, si este lipicios, am zis ca se dezintegreaza. Sunt groase cat cheia veche si mai mari. Nu am vazut in realitate cum sunt cele originale de g8 dar cred ca sunt mult mai stilate.
Am bagat cam greu placa in carcasa, si capacul ce tine si bateria a trebuit ajustat ca lovea intr-o bobina si nu se aseza bine.
Tot cea originala de b8 sau g7 fl, fara lama imi place mai mult.

20250220_185843.jpg

20250220_185851.jpg

20250220_185856.jpg

20250220_185927.jpg

20250220_190231.jpg

20250220_191119.jpg

20250220_191127.jpg

20250220_191145.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!