Jump to content

Consum Kodiaq 2 - PHEV

razvan.ac
 Share

Postare recomandată

Atasez eu un long term:

Noiembrie-Decembrie, mers mai mult electric prin oras (maxim 60-65 de km cu un “plin”), am pus un cost de 1 leu pe KW, facand media incarcat public la diverse statii/gratis
image.png.0c7cef08e82152c04b577a13c196000b.png

Si Ianuarie, pana acum, mers mai mult hibrid si in afara. Media pretului pentru incarcare scade usor, in favoarea celor gratis.
Jan.thumb.jpeg.46a2f056b348d006e5bc5e68b6509358.jpeg

Din pacate, nu gasesc o diferentiere in aplicatie sau meniu pentru numar total km parcursi electric/hibrid sau doar cu motorul termic.

Modificat de razvan.ac
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• razvan.ac changed the title to Consum Kodiaq 2 - PHEV
  • 3 weeks later...

Consum pentru un drum pana la Hanna's Hidden Haven Accomodation cu niste bara la bara pe centura Ploiesti.

Drumul inapoi, cu un mic ocol pana la partie (Harghita-Bai) si inapoi la cazare in ziua intoarcerii acasa.

Odata cu temperaturile din 2 cifre din Bucuresti, am ajuns la un range de 84 de km full electric prin oras.

IMG_0818.jpeg

IMG_0819.jpeg

Modificat de razvan.ac
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!