Jump to content

Kodiaq 2 - discuții generale

razvan.ac
 Share

Postare recomandată

Salutare! Nou posesor de Kodiaq Selection 2.0 TSI 4x4. Vreu sa intreb daca cineva se confrunta cu aceasta situație: lipsea iconițe din meniul “Setările vehiculul”: sound, drive mode. Pentru setările de sound, le fac din meniul radioului. Pentru drive mode selection, nu am găsit nicăieri. Am întrebat la dealer, nu sunt disponibile dacă nu ai pachetul DCC+. Avem un coleg care are aceste setări “drive mode” dar nu are pachetul DCC+?

IMG_6034.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Felicitari @Slyboogy87! Hai cu topic de prezentare!

Nu stiu ce sa zic de Drive Mode, probabil ai doar D/S pe schimbator, nu ar trebui sa ai ceva in meniu fara DCC+, cred ca au renuntat la fostul Drive Mode Selection simplu ca optiune pe Kodiaq.

Legat de setari sunet, iarasi, poate doar cu Canton apar, dar totusi e dubios sa lipseasca. Ce versiune de SW ai?

IMG_2379.jpeg.17b1f3689a0f30f2276a465c796ae1ad.jpeg

Modificat de razvan.ac
Link către comentariu

Salut, sa o stapanesti sanatos!

Nici eu nu am DCC+ si nu am drive mode selection. Cu sunetul nu mai stiu cum e dar normal ca are reglaje chiar daca e standard si se aude chiar bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• florin.23mai
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!