Jump to content

Rechemări (Tiguan III)

Andrei_72
 Share

Postare recomandată

Prezentul topic are ca subiect de discuție tot ce tine de campaniile de rechemare in service pentru cea de a treia generație de Volkswagen Tiguan

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 9 months later...

Am fost sunat de la service ca trebuie sa merg pentru update software, durata 4 ore, model fabricat in aprilie 2025. Despre ce varianta de soft este vorba? A mai fost chemat cineva cu model 2025?

Link către comentariu

Salut.

Depinde de ce update de soft e vorba si daca ai probleme sau nu cu masina.

Exista mai multe update-uri de soft dar exista si un recall pentru aproximativ 1500 de masini din cauza a ceva probleme de soft legate de Travel Assist.

Uite aici stirea: https://www.carexpert.com.au/car-news/volkswagen-tiguan-recalled

Posibil ca de aia sa te fi chemat.

Dar mai exista si alt update de soft, pentru probleme de genul ca franeaza masina aiurea la unii, ca li se descarca bateria aiurea, etc.

Eu cand am fost la revizie in septembrie dar si inainte le-am spus clar sa nu imi faca niciun update de soft.

Masina o am de un an de zile, 10000KM fara nicio problema.

Daca nu ai probleme cu masina, incearca sa amani si mergi doar in caz ca apar probleme.

Nu de alta dar nu putini au fost care au mers cu masina la update si le-a ramas masina imobilizata cateva zile din cauza ca nu a functionat update-ul.

Eu merg pe principiul ca daca nu am probleme, o las asa, pentru ca de multe ori repara una si strica alta.

Unii spun ca a decurs ok update-ul dar ca nu aveau probleme nici inainte, altii care aveau probleme de exemplu ca le frana masina aiurea, ziceau ca, cateva zile a fost ok apoi iar au revenit problemele.

Eu nu am pachetul IQ Drive pentru ca nu mi-a trebuit Travel Assist deoarece am vazut la Tiguan 2 o gramada de probleme legate de Travel Assist si care se lasau cu schimbat de volan.

Si tare ma tem ca si la acest model, acel volan capacitiv care vine cu Travel Assist e responsabil de erorile care apar la sistemele de asistenta.

Am si vazut deja cazuri pe forumurile din afara unde au spus ca urmeaza sa li se schimbe volanul.

Uite in poza atasata o postare de la cineva caruia i s-a facut update de soft fara sa aiba probleme si a ramas cu masina imobilizata pentru cateva zile.

Sper sa ai noroc.

Screenshot 2025-11-14 205456.png

Modificat de Ionutz83
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!