Jump to content

upgrade la cutie in 6 trepte pe CAYC

geo999
 Share

Postare recomandată

Salutare,

detin o Octavia 2 FL la care cutia in 5 trepte nu mai are zile multe, face galagie.

Daca tot trebuie sa iau alta cutie ma gandesc sa trec la o cutie cu 6 trepte.

Am citit prin diverse locuri ca pe codul motor CAYC ar fi fost pus si cutie MYP sau PTW in 6.

Stie cineva ce alte modificari / piese sunt necesare ? , am vazut de exemplu ca MYP sunt cu start/stop dar masina mea nu are asa ceva, merge ?

mersi,

Geo

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

MYP e de superb. PTW nu e pus pe CAYC

Link către comentariu

in primul rand cine ti-a spus ca daca pui cu 6 trepte vei castiga autonomie? ca sigur asta e motivul principal.....

rapoartele cutiilor 5 si 6 trepte, gandite pentru acelasi motor, sunt similare pe ultima treapta (5 si respectiv 6) si vei avea fix aceeasi viteza la fix aceeasi turatie

ca sa nu mai vorbim ca pierzi pilotul automat( daca il ai)

Doar sa prinzi o cutie de GreenLine cod MDZ, sa ai autonomie mare, dar nu mai ai vlaga deloc in demaraje.

pt CAYC sunt LHW, LUB

Link către comentariu

Publicat (modificat)

eu am gasit urmatoarele date pentru MYP si LHW si pare ca ar fi o diferenta de 13 km/h in ultima treapta.

Am folosit calculatorul de aici: https://www.boosttown.com/gearbox_differential/speed_calculator.php

poate datele introduse de mine nu sunt corecte, ca le-am gasit pe diverse site-uri.

Mersi

MYP-calculator.thumb.JPG.913e8bb0f307f0eb90bf6f9e76fef961.JPG

LHW-calculator.thumb.JPG.1cfe365a421ab4d57f9b00eedb65b5b6.JPG

Modificat de geo999
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!