Jump to content

Ce transporter SH ,sa achizitionez ?

R.A.V.E.N
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Trebuie sa iau pentru munca un VW Transporte, duba cu care sa muncesc, am o experienta neplacuta cu un Caddy din 2012 care numai probleme am avut cu el si nu are nici 200.00 km, ba doua injectoare cazute, ba egr,ul, ba debitmetrul, si altele, acesta fiind din gama dieselgate cu rechemare si soft schimbat la reprezentanta.

Acum, as vrea o duba transporter, am inteles ca motoarele 1,9 diesel sunt ok, eu avand deplasari prin tara, zic ca este ok pe disesel, dar vreau ceva pana in perioada cu dieselgate, ceva pana in 2010 , si ce masini sunt la vanzare au peste 250.000 km, lucrul acesta nu ar trerbui s ama sperie ca ne sunt 14 ani de atunci, dar va intreb, cam ce motorizare este mai fiabila sa nu cada asa ca la caddy, ba injectorul, ba la ambreiaj pompa si cilindrul cum mi-a crapat acum si eram in deplasare de am venit acasa pe platforma.

Deci, la ce sa ma uit?

de acesta, ce spuneti?

https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/volkswagen-transporter-ID7Hrh23.html

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!