Jump to content

Clapeta bord stricata. Declar nula...

Thor
 Share

Postare recomandată

Sal

Atasez o poza cu clapeta rupta ca sa aflu (daca se poate) de unde sa fac rost de alta???? Mai o intrebare: se poate monta doar clapeta sau trebuie desfacut tot bordul :coolpics: ??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Servus,

Aceeasi problema.

La mine se mai tine inca intr-o parte.

Da cine stie cind se rupe si cealalta parte.

Asta e.

Link către comentariu

barabas leiba

bad news ladies and gentlemen

vine cu tot cu capac, dar buba e ca e piesa specifica (adica de 6N2) si mai e si "dedicata" . cred ca v-ati prins ca fiecare polo are alta jucarie din aia, din cauza butucului cu clanta, care sa nu se pupe decat la voi.

e ca butucul de cheie/usi/. se comanda numai cu seria de sasiu completa, ca altfel nu se incuie/descuie

Modificat de barabas leiba
Link către comentariu

Eu zic ca nu es smuls chiar in halul sa nu se poata repara. fa o poza cu butonul invers sa ii spatele unde ii rupt. Vorba aia ... de ce sa cumparam o vaca pentru o cana de lapte

Link către comentariu

Pe verso sunt doua gauri in care daca se baga o tija se deblocheaza clipsurile in care e fixat.

Si la mine sa rupt in stanga si am inlocuit urechea de plastic cu un ax realizat dintr-un burghiu subtire.

Link către comentariu

Cam asta ar fi:

Ce se poate face?????

Link către comentariu

Inca o rugaminte o poza aproape locasului de unde e rupt ... cam stiu cum se poate ... mai vorbim

Link către comentariu

NU se vede chiar bine,dar cred ca se poate repara....

Link către comentariu

Din pacate ai o suprafata cam mica pentru lipire si . Trebuie scos ansamblul si strapuns cu surub subtire. Ar fi indicat 4 bucati cromate lungi si daca gasesti de 2. Ar fi o alta metoda dar nu e asa simplu si trebuie si vopsit dupa. Daca ai amabitia sa il faci singur. il desenez cum sa faci si mai exact. Daca nu trebuie dus la cineva. Se poate face foarte frumos ca partea exterioara este OK

Link către comentariu

stai asa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acesta nu este piesa de care tragi ????????? asa vad ca nu

atunci floare la ureche

Link către comentariu

Da, este vorba de clapeta de care tragi ca sa deschizi torpedoul, sau cum i-o fi zicand! Si cum e floare la ureche?? M-ai cam lasat in aer. Imi poti da niste repere, schite, poze? Chiar ma enerveaza ca trebuie sa anin clapeta aia de bord tot timpul.

Link către comentariu

Daca deschizi cu mana de ce trebuie sa ridici de 1 sau de 2 (vezi poza atasata).

Cum as face eu:

Daca de 2 atunci din aluminiu as reface cele doua urechi si topite / lipite / insurubate la clapeta rupta

Daca de 1 atunci se lipeste in camera interioare o bucate de texolit/aluminiu/lemn masiv/ ce vrei tu si lipita suprafata totala. Se pate umbla putin la el sau chiar se poate reface toata clapeta si cromata

Variante n+1 care ti-ar conveni.

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Problema e ca din cate vad eu la clapeta lipsesc trei parti: 2 urechiuse si ...mai o chestie, cred ca un fel de parghie. Din pacate acum chiar nu pot sa fac poza dar o sa fac una la clapeta mai de-aproape ca se te lamuresc. Tare bine ar fi sa se poata repara. Eventual daca poti sa-mi faci o schita/desen pentru ca nu stiu cum arata cand e intreaga. Era rupta de cand am luat masina.

Apropo, cand deschid usita trebuie sa trag de piesa nr 2!

ok am rezolvat cu poza:

Modificat de Thor
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!