Jump to content

RS6 Avant Performance - My dream car

Catta83

Postare recomandată

Am reintrat in posesia masinii dupa 9-10 zile in care a fost la SPA pentru a primi PPF pe toate elementele de caroserie, faruri, oglinzi precum si pe elementele negru lucios din bara fata, stalpi usi, praguri, etc.), peste care s-a aplicat si protectie ceramica.

La interior, pe langa tratament ceramic, s-au aplicat folii satinate pe ecrane nu doar pentru protectie dar si pentru a elimina pe cat posibil amprentele, vedem in utilizare daca asa e.

Din pacate nu am poze, pentru ca din cauza vremii garajul de la detailer era full si masinile stateau efectiv ca piesele de tetris si de indata ce am scos-o afara... s-a murdarit 🤦‍♂️

Asteptam acum vreo doua saptamani, sa se "aseze" folia si mergem la inspectie sa vedem daca e ceva de retusat.

Intre timp au sosit si covorasele de cauciuc si urmeaza sa pun si rotile de iarna (am gasit loc abia saptamana viitoare). Sunt curios cum arata in setup-ul de iarna cu roti de 21 si un pic mai inguste.

Link către comentariu
23 minutes ago, Catta83 said:

Intre timp au sosit si covorasele de cauciuc si urmeaza sa pun si rotile de iarna (am gasit loc abia saptamana viitoare). Sunt curios cum arata in setup-ul de iarna cu roti de 21 si un pic mai inguste.

O sa arate urat iti dai seama, jante pe 21... pfff... nici nu merita scoasa din garaj pana la primavara. Noroc ca mai ai RS3-ul. :lol: 

Link către comentariu

Sunt singurul caruia ii place rs6 cu jantele "cele mai mici" deci cu talonul cel mai mare la anvelope?

Am un fetiș in ultima perioada cu masinile "powa" care au anvelope "cu carne". Pe m5 stau rotile standard de zici ca e suv da-mi place de mor. La AMG-uri nu mai zic (in speta la e63).

Link către comentariu

Stiu ce zici, la RSQ3 de-aia am pus jante tot de 20 si vara, luate de la SQ3, fix pentru a avea un talon mai bun. Insa la ce batai de cap am avut acolo, pana m-am lamurit ce distantiere sunt bune, ce prezoane, daca ating pe undeva etc....

Din pacate, la RS6, jante de 21 sunt doar cele simple in 10 spite si pur si simplu nu completeaza linia masiniil asa bine ca cele de 22 disponibile. Daca ce am pe masina erau disponibile si pe 21, sunt 97% convins ca le-as fi luat. 

Ca idee, la confort nu e problema, RS6 cu 22 si perne e mai confortabil ca RSQ3 cu 20 si DCC, dar trebuie sa casc ochii la ocolit mai toate canalele, gropile, etc. 🥲

Link către comentariu

Stiu ca e "long shot", dar asta e genul de masina care tinuta "stock" are sanse mari sa creasca in valoare a la long. 

Link către comentariu
17 hours ago, Catta83 said:

Ca idee, la confort nu e problema, RS6 cu 22 si perne e mai confortabil ca RSQ3 cu 20 si DCC, dar trebuie sa casc ochii la ocolit mai toate canalele, gropile, etc. 🥲

Clar pernele fac mare diferenta la comfort.

Link către comentariu

Woooooooaaaaawww, e masina visurilor visurilor mele!!!! De cand exista RS-uri combi, au fost masinile de vis absolute in cazul meu. Efectiv ai atins the sweet spot la mine cu aceasta masina....Sa te poarte cu noroc si sanatate pe multe autostrazi din Germania cu pedala la fund si la fel pe multe drumuri virajate, plane ca palma si goale ca in desertul Arizona...

Efectiv nu am cuvinte, cum poate fi aceasta masina!!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!