Jump to content

Volan comenzi VW Up 2019

nykky42001
 Share

Postare recomandată

Salutare,

De vreo lună sunt posesor de VW Up! 1.0 MPI BMT. Ca şi bătrânul Passat, nu am putut să îmi ţin degetele acasă, aşa că am început să fac una-alta. În primul rând, am vrut să renunţ la vechiul volan de spumă cu un volan de piele cu comenzi.

Am cumpărat volan 5G0 de pe Golf 7 (perfect compatibil cu B6, testat), am tras fir din mufa spirei la BCM (1S0 ... J) si un fir la siguranta 2 din tabloul de sub volan, dupa cum arata diagrama din ELSA, am codat pe byte 9 în BCM, dar nimic. Îmi dă eroare de comunicare cu modulul de comenzi.

Pentru că nu prea găsesc informaţii, dacă cineva cunoaşte sau s-a mai lovit de problema asta, aş avea două întrebări:

1. E posibil să nu fie compatibil modulul de comenzi (5G0 959 442 G) cu platforma masinii (PQ25), desi pe Passat, care e PQ35 merg fara probleme?

2. Pe net am tot citit frânturile de informaţie şi cam peste tot se spune că trebuie un pin tras la BCM (17, mufa albă, care era gol) şi un + (siguranţa amintită). Pe diagramă (ataşată) mai apare încă un pin care ar trebuie tras la BCM, în cealaltă mufă, dar pe care toată lumea îl omite în ce am citit pe forumuri străine. Trebuie să trag şi acel fir?

Mulţumesc.

122-042020521.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!