Jump to content

Plan pentru golful meu

davidcavaleru

Postare recomandată

davidcavaleru

Asa cum reieise din titlu, o sa va scriu planul pentru masina mea, un golf 4 variant 1.9 tdi axr(101CP).

Pentru ca masina a fost zgariata, are rugina si e vai de capul ei, o sa trebuiasca sa scap de rugina(parguri ,aripi si portbagaj) si sa o revopsesc in culoarea ei originala LC9Z, cu tot cu ceramic coating si toate alea bune, sa pun ppf si sa curat/scap cumva de zgarieturile de pe geamuri.

Acum ca am scapat de rugina si lucruri legate de culoare, o sa trebuiasca sa o repar la motor, adica mai bine spus la turbina(cred ca o sa o ia pe ulei in curand) si da fum(o sa trebuiasca sa ii dau de cap). O sa-i fac EGR off si poate dau upgrade la ceva pentru mai multi cai, dat sunt indecis. As vrea sa-i pun big brake kit pe fata , discuri striate si ventilate de 334? sau putin mai mici si pe spate cred ca le las normale ca puntea deja am schimbat-o cand am indoit-o :) . As vrea sa o las pe niste suspensii care sa le pot regla si inaltimea si rigiditatea fara sa depinda una de alta. Poate i-as face conversie la 4motion ca masina are in momentul de fata FWD.

Cred ca atat o sa fac mecanic la masina si acum mergem la aspectul ei. Grila ABT sau Oettinger sau ce gasesc, lip fata v6 sau oettinger sau 25th anniversary sau ce gasesc, am deja faruri cu lupe , dar trebuie sa le schimb lupele ca nu lumineaza foarte bine, poate ceva praguri mai ok, tot ceva 25th anniversary dar modificat pentru variant si lip spate cu cutout pentru toba sau cu senzori original si ii fac eu gaura. Toba am deja ABT originala de golf 4 si o pun si poate un eleron micut. Masina deja are geamuri fumurii si i-as pun antena mica in loc de cea lunga care arata urat in opinia mea. In interior as vrea sa am un interior recaro cu incalzire de piele ca eu am doar sportsline( am gasit pe facebook interior recaro color concept dar era albastru si nu l-am luat, dar daca as fi sa intorc timpul l-as fi cumparat ca e foarte rar si am fost prost ca nu l-am luat), trimuri din lemn de mahon cara arata beton, am deja ceasuri pacific cu maxidot si functii, as pune radio cu navigatie original, fete de usi si cotiera din piele, plafon si stalpi negri, boxe si tweetere noi si mai performante, subwoofer ascuns in portbagaj si cred ca cam atat.

Ca jante am gasit jante ASA/BBS care arata ok si mai am jante de Audi RS2 originale, dar ar trebui sa pun distantiere si inca ceva care-mi scapa ca eu am 5x100 si jantele sunt 5x130?

In rest masina ar fi cam completa si ca optiuni, dar si ca lucruri de facut pe ea.

Pozele trimise sunt cu jantele pe care le am:

txj9jn3o117b1.jpg

ae3kttyj117b1.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!