Jump to content

Probleme Electrice (Tiguan III)

DMV
 Share

Postare recomandată

@Ionutz83, vreo veste cu statusul update-ului? Ai întrat în posesia masinii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Nu am intrat in posesie pentru ca, asa cum ma asteptam, sunt cateva piese care nu se gasesc, sper sa ajung saptamana viitoare si in 2-3 saptamani sa fie gata masina.

Refertior la update, asa cum am spus si bine te-am sfatuit, daca nu ai probleme mari, nu te lega la cap.

Ca dovada, VW a retras acuma vreo 3 saptamani update-ul 90PV pentru ca, cauza la multe masini mai multe probleme decat rezolva.

Am inteles ca vor scoate ulterior alt update, nu se stie cand, cica in trimestrul 2 din 2025.

Eu am citit pe forumul din Germania dar mi-au confirmat si la service-ul unde este masina ca asa este, a fost retras.

Deci, am scapat de update si personal, eu nici nu voi face vre-un update major decat dupa ce voi fi sigur adunand informatii de pe forum ca este ce trebuie si stabil.

Sincer, imi si pare putin rau ca am luat masina, ma gandesc serios ca dupa ce e reparata, sa o vand, nu stiu, dar ceva nu e ok la VW.

Foarte multi vad ca au probleme cu ele.

Eu personal nu am avut, dar unii au de la inceput, altii incep dupa cateva mii de KM, deci nu inseaman ca nu as fi avut nici eu.

De exemplu am vazut ca multi au probleme cu senzorii de parcare din dreapta spate, in sensul ca masina vede obstacole fantoma, care nu exista si franeaza in timpul manevrei de parcare.

Rezolvarea: trebuie demontata bara din spate si scurtate si rearanjate pe alt traseu niste cabluri.

Se pare ca metoda rezolva problema, dar te doare mintea si incepi sa te gandesti cate alte probleme de genul mai sunt si care poate au legatura si cu restul erorilor.

Zicea cineva anul trecut pe forumul de afara ca cineva care lucreaza la firma care produc cablajele pentru VW, a spus ca ar fi facut ceva eroare de proiectare si ca de acolo sa fie problemele.

Daca ne luam dupa rezolvarea la partea cu senzorii de parcare spate, s-ar putea sa aiba dreptate.

Si sincer, daca nu e musai din diverse motive cum e la mine cu incidentul, cui ii place sa ii fie dezmembrata masina noua ca sa rearenjeze ei cabluri si alte cele?

Din punctul meu de vedere, ce se intampla la VW e cel putin jenant.

Nu mai vorbesc de partea de organizare, cu piesele, ca nu stie nimeni daca sunt piese, pe unde sunt daca sunt, etc.

Comanzi piese, apare ca nu sunt stoc, nu stie nimeni termene, nimic, apoi se trezeste service-ul cu ele ca ajung a doua zi.

Altele sunt in stadiul asta de o luna.

Haos total.

Modificat de Ionutz83
Link către comentariu

• 2 weeks later...

VA ROG SA RESPECTATI SUBIECTUL DE DISCUTIE. PENTRU URMATOARELE POSTARI CU CONTINUT OFF TOPIC SE VOR DA SANCTIUNI.

PENTRU ORICE SUBIECT EXISTA ARII SI THREAD-URI DEDICATE.

MULTUMESC.

Link către comentariu

Salutare,

Am intrat si eu de curand in posesia unui Tiguan Plug-In Hybrid, Capacitate 1498 cmc, Putere 110 Kw, benzina, fabricatie Decembrie 2024. Acum cateva zile am experimentat situatia ca m-am trezit cu cateva erori in bord pe care am sa le atasez aici. Am mers la services reprezentanta la Elcargid in Buzau, numai in modul electric caci modulul hybrid nu se mai putea accesa. Acolo mi-au comunicat, ca prima data disponibila este undeva pe 31 Martie, clasica poveste ca exista o singura persoana care se ocupa de asa ceva. Acolo am intarziat pret de o ora incercand sa identific totusi o solutie de a o programa mai devreme poate la alt service, fara rezultat. Cand am mers sa predau masina consultantului pentru a ramane acolo, masina functiona perfect. Acesta mi-a spus ca si daca ar efectua o diagnoza atata timp cat ea functioneaza perfect, nu are ce sa gaseasca. Am plecat cu ea, am circulat in continuare pina astazi cand am constatat ca nu mai am imagine pe tableta. Radioul functioneaza in continuare dar totul este in bezna. Am sa incerc acum sa fac iarasi programare la diagnoza sa vedem totusi daca se gaseste ceva. Cum am vazut si in discutiile anterioare, clar este foarte frustrant cum procedeaza VW, in ritmul acesta avem sanse destul de mari sa ramanem cine stie pe unde, prin vacante pe undeva sau in fapt masina sa stationeze mai mult decat sa functioneze in asteptarea programarilor la services. 

PS. La services mi-au spus si ca trebuie analizat daca intra pe garantie sau nu ca poate este din vina mea. Le-am spus ca nu stiu unde ar putea fi vina mea, eu doar am mers cu ea ca ''cu oul'' cum spunem noi. Kilometri in bord 1470

Multumesc!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!