Jump to content

Schimburi uleiuri Passat B8 2018 4Motion

dacia1998
 Share

Postare recomandată

Buna ziua ,

Sunt proaspat posesor de Passat B8 , 190 CP , 4 Motion , break !

Doresc sa fac toate schimburile de ulei ! Fiind prima masina de tip 4Motion , nu stiu exact la ce sa fac schimburi , am inteles ca : LA CUTIE DSG , GRUP SPATE , CUTIE DE TRANSFER , DIFERENTIAL 

Va rog , daca are cineva rabdare sa-mi explice mai exact CATE componete sunt , la care trebuie sa schimb uleiul , preventiv ! 

Apeciez mult , chiar daca e de ras , va rog sa nu radeti , dar chiar nu stiu la ce sa ma astept !

Multumesc !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sper sa te ajute pe partea de 4motion

respectiv

Pentru DGS e topic dedicat.

Link către comentariu

Ulei motor + filtre

Ulei cutie DSG + filtru

Ulei cutie transfer impreuna cu diferentialul fata 

Ulei diferential spate

Ulei Haldex ( la ce ai tu nu are filtu, se da jos pompa, se curata sita de la pompa, si se inlocuieste oringul/garnitura obligatoriu! )

Piesele le gasesti dupa seria de sasiu la orice magazin de piese auto ok. Sau le poate comanda service-ul direct.

Link către comentariu

Ulei cutie transfer impreuna cu diferentialul fata - > astea sunt doua lucruri diferite ? 

stiti un service bun in Bucuresti , care face toate schimburile astea ?

Link către comentariu

am fost la un service , ridicand masina pe rampa , au observat niste picaturi de ulei pe cutia de transfer , cea din fata . Las o poza (e orientativa , dar in zona incercuita , la mine sunt cateva picatri de ulei )

mecanicul spune ca ar putea fi de la simeringurile de unde intra planetara in cutie 

ce parere aveti ?169887950.thumb.jpg.3fdf9a5bc2ce637441e1ffd1b126ef33.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!