Jump to content

VW Passat 2.0 FSI - Nu porneste!


Doru DMG
 Share

Postare recomandată

Buna ziua domnilor!

Va solicit ajutorul, in speranta ca cei cu experienta ma vor lumina si ajuta, cu privire la problemele pe care le am cu masina!

Pe scurt...am plecat cu ea din parcare, totul in regula, si dupa 50m oprind pentru a se urca un pasager, stationand cu motorul la ralanti, fara a fi cuplata in viteza, s-a oprit mororul! Incercand o repornire, dupa cateva rotatii fara succes ale motorului, mi-a aparut in bord mesajul Parking Brake Fault si cu contactul pus, releul "100" din compartimentul motor tacatea intermitent cu frecventa mare, iar dupa cateva zeci de secunde au au intrat in functiune si ventilatoarele! Am decuplat bateria, am lasat-o cateva minute si incercand din nou o repornire, am constatat aceleasi anomalii ale releului, ventilatorului si a mesajului din bord! Mentionez ca nu folosesc frana electrica si ca atare, butonul n-a fost actionat recent!  In afara de mesajul Sevice Now, pe care il aveam de cateva zile, masina nu avea nici o eroare, cel putin afisata pe display! Dupa ce am impins-o lin parcare, i.am facut o franare electrica si motorasele au actionat ok cred, atat la bloacare cat si la deblocare! Pana in prezent am verificat tensiunea bateriei  care este de 12,43V,  am  verificat absolut doate sigurantele comp. motor si bord, acestea fiind bune si i-am facut o diagnoza pe care o postez aici, in speranta ca cei cu experienta ma vor ajuta!

Daca in prima faza dupa repetate incercari de pornire nu mai actiona nici macar demarorul , in dimineata urmatoare, la prima cheie a pornit pentu 15-20 sec. dupa care s-a oprit si  au au aparut aceleasi anomalii privind tacanitul releului, mesajele de service now si parking brake si un tiuit undeva sub capacul de protectie, in zona jojei de ulei!

Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri pertinente si va doresc o zi buna!

Log-WVWZZZ3CZ7P099699-249990km-155336mi-doru.txt

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!