Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

Poza nu ii face dreptate dar pare nuanta diferita si luft la far..

Link către comentariu

Legat de luft, cred ca asa vine linia caroseriei acolo. Atasez o poza de pe partea stanga, fix de cand am luat masina, tot asa da impresia unui luft.

Screenshot_20241207_173221_Gallery.png

Link către comentariu
39 minutes ago, tudy_cnu said:

Ai observat ceva la bara? Sau era un comentariu la modul mai general?

Astept o zi cu soare, sa o duc sa o spal temeinic, si sa ma uit mai in detaliu. Dar nu pot sa imi dau seama de vreo diferenta de nuanta.

Din poza se vede o diferenta de nuanta si un luft la far, fix cum zice bebe. Si comparatia o fac cu bara spate, fiind cateodata, in functie de unghi, diferenta intre nuantele culorii de pe tabla vs plastic.

Edit: poate e doar poza initiala de vina. Ti am zis, nu vreau si nu sunt carcotas, daca fac vreun comentariu il fac in ideea de a ajuta. 

Modificat de cristi511
Link către comentariu
39 minutes ago, tudy_cnu said:

Astept o zi cu soare

Defectele se vad cel mai bine la neon sau lanterna puternica.

Link către comentariu

Foto are o calitate scazuta, nu puteti face consideratii acum.

Insa este ceva in neregula cu jantele acelea, nu sunt de Cayenne, macar respecta ET-ul?

Link către comentariu

Nu e problema. Consilierul de service mi'a spus ca lucrarea are garantie si sa ma intorc daca observ ceva. 

Tocmai de aia am si postat aici, ca sa vada si altii mai avizati :)

Jantele sunt de Cayenne, da. Respecta intru totul specificatiile. Cand le'am luat, erau echipate cu cauciucuri de vara cu N0, omologarea Porsche. Sunt inclusiv pe Cayenne'ul care apare pe Wikipedia

Screenshot_20241207_175100_Samsung Internet.png

Link către comentariu

Nu le-am gasit in ETKA pentru anul tau. O sa ma uit si-n alti ani.

Link către comentariu

Ca si dimensiuni sunt fix ce imi da si in carte si ce am mai gasit si pe net. De asemenea, cauciucurile alea de vara vechi erau fix dimensiunile pe care le aveam in talon trecute.

La Porsche Pipera imi cereau 20000 de lei pt un set jante + cauciucuri. Eu am reusit sa le fac cu 7300 de lei. Sunt constient ca brandul are niste costuri asociate, dar nici nu vreau sa arunc cu bani in caini.

Modificat de tudy_cnu
Link către comentariu
43 minutes ago, EEXCALADE said:

Defectele se vad cel mai bine la neon sau lanterna puternica.

De regula telefoanele accentueaza orice diferenta de nuanta. Mai ales in conditii de lumina prea slaba sau prea puternica, cand softul face el ce crede pt echilibrare.

Edit: uite in poza adaugata. 

Screenshot_20241207_181838.jpg

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Sa stiti ca am luat in calcul sa cer sa nu imi vopseasca bara si sa raman cu zgarieturile alea. Dar se pare ca avea si spoilerul fata o prindere crapata, pe care au descoperit'o cand au dat totul jos. Deci as fi ramas si cu problema asta, daca ceream sa imi schimbe doar suportul de numar.

Link către comentariu

Ma tot uit sa inteleg , dar jantele par din alt film , nu se potrivesc cu aspectul elegant a masinii :scratch:

Link către comentariu

Nu pot sa zic ca sunt spectaculoase, dar macar sunt OE, nu aftermarket. Pana in martie, nu mor cu ele :)

Link către comentariu
marius1982.11

La nuanta de pe golful meu cel mai bine se observa diferența de nuanta noaptea la lumina artificiala sau lampa de detailing auto iar la soare nu pare asa mare diferenta.

Important e sa fii tu satisfăcut pana la urma.

Link către comentariu

Am pus azi sotia sa se uite, ziua pe lumina. Si mi'a zis ca nu pare vreo diferenta de nuanta. Am incredere in ochiul de femeie :))

in schimb schimb a descoperit la prelungirea aia exterioara a aripii un mic luft de vreo 1-2 mm. Pare ca nu a fost prins bine reperul respectiv, ca daca apas un pic pe el se aliniaza.

Link către comentariu

E nasoala. Jante urate, vopsea urata... Nu stiu cum poti sa traiești cu asta :D

Eu mi-as lua un A8...

Link către comentariu

Ce'ti mai place sa bagi batul prin gard :)) 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!