Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

Din ce m'am uitat pe acolo, nu mi'am dat seama daca pot extrage aceasta informatie. Cel putin nu la prima vedere.

Link către comentariu

Wow, 60% pe electric, binisor...

Dar si 33,9 consum pe electric... unde s colegii aia cu 16-18 kwh consum? :D 

Link către comentariu

Fix la asta ma gandeam, dar am zis ca n-are rost sa ii stricam colegului topicul :). Mai mult ca sigur phev-urile sunt mai putin eficiente decat niste bev-uri dar totusi, mi se pare excelent raportul performante/consum. 

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Dar o parte din aia 6.6L /100 in cazul asta , nu incarca si bateria in timp ce sunt consumati ?

Link către comentariu

@acidone77nu ma plang, am curent ieftin (inca) de la Hidroelectrica. La actualul pret, inseamna un consum echivalent de vreo 3% pe benzina.

De asemenea, o parte din acei kw sunt consumati si pt preincalzirea masinii in fiecare dimineata. Se pare ca nu e asa smart incat sa o preincalzeasca direct din retea, ci isi trage energia din baterie.

@cristi511in aceeasi perioada, E-Golful a avut un consum de aprox de 13 kwh / 100 km. Motor similar, diferenta de vreo 800 kg (cred). In CIV, la masa reala apare valoarea de 2574 kg. Golful stiu ca are pe la 1700 kg.

@tavitaradaca o tin in mod hybrid, mai incarca intr'adevar. Dar m'am obisnuit sa merg full electric cu ea. Pana la gradinita copiilor si inapoi fac cam 30 de km si imi ajunge la fix bateria.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!