Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

On 11/22/2024 at 10:10 PM, EEXCALADE said:

Mare atentie la Porsche Pipera ,servicii mai proaste ca acolo nu  am intalnit ,sunt niste escoci .(nu scapa masina din ochi )

Sa nu zici ca nu ai fost avertizat :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
11 minutes ago, tudy_cnu said:

Dar unul care sta in Constanta, Bacau, Iasi etc. ce face?

Face stanga-imprejur ,ca mine :)

Am pierdut doua zile ,650km ,cazare in pipera….

Am avut programare la 09.00 pentru o constatare pe garantie  ,am ajuns la 08.30 …la 12-13 masina era in parcare . Printre multe alte chestii de samsari (aaa dar nu esti primul propietar …nu ai revoziile la noi…) mi-au spus ca poate pe la 17.00 reuseste sa o bage la o constatare :banghead: .

Am plecat instant si mi-am promis ca nu mai calc pe acolo nici daca se rupe caroseria in doua .

La Coupe-ul e-hybrid pe care-l am in intretinere propietara a renuntat la garantie din prima zi ,pana in  30.000 k

😀

Link către comentariu

Din pacate cam asta incepe sa fie standardul la servicii la noi pe “cocioc” aici cum zicea cineva.

Iti spun sincer ca-mi venea mie sa sparg tastatura de nervi cand citeam ce ai scris mai sus dar cam asta e realitatea.

Ma chinui de mai bine de 3 sapt sa dau la garantie un birou de 5000 lei care efectiv s-a smuls din suruburi dupa 11-12 luni. Le-am cerut azi un proces verbal si le-am dat activitatea peste cap.

Trist.

Link către comentariu

@haro "Din pacate cam asta incepe sa fie standardul la servicii la noi pe “cocioc” aici cum zicea cineva."

Eu! Fan Badea, recunosc! Si 2 Cayenne-uri in istoric!

Servisarea in Pipera era praf de prin 2008, am ajuns sa repar masina in tari vestice, ma asteptam sa mai evolueze romanasii nostri intre timp, mi s-a spus pe vremea aia ca proprietarul de Porsche care cumpara de nou in Ro schimba masina la 4 ani, "gen" sa nu mai am pretentii de servisare, cumva cica... #numaifitzsaraki...eu "prost" sa tin masini 10 ani... 😄 

Eh, noi sa fim sanatosi, isi bat joc guvernantii de oamenii care le platesc salariile, ce pretentii sa mai ai de la o reprezentanta? 🫡

Modificat de corad0
Link către comentariu

Asta se intampla cand e vorba de garantie .

Te iau in brate daca le dai 5300 lei pe o revizie (3 filtre ,o saiba si 8 litri ulei = aprox 1200 lei  + 1 ora de manopera )

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Nici atunci. In martie am facut revizia la ei si am decartat 5200 de lei si am ajuns acasa cu antigelul 2 degete sub minim.

Efectiv probabil totul merge de la sine si nu le mai pasa deloc. Lumea scoate banii pentru mirajul marcii Porsche.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• corad0
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!