Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

Mie imi place autoholdul direct in pedala, asa am la w221 (si la multe alte Mercedesuri probabil). Ma gandeam ca a mea este intreaga la cap :)) 

Mai facem putin haz de necaz.

Si eu aud acele zgomote, sunt evidente. Sper sa iti rezolvi problema.

Link către comentariu

@Dolfin am incercat si cu alte incaltari :)) Eu la temperaturi sub 15 grade, nu prea port altceva in afara de UGG-uri. Sunt cele mai comode chestii din lume.  Am vreo 5 perechi, pe diverse culori si exista si cu siret, stil gheata normala, dar pe astea le prefer cand duc copiii la gradinita ca se incalta foarte rapid.

Lucrand de acasa, nu prea pun mare pret pe haine. La jobul meu, cand am meetinguri pe video, se accepta si un tricou inchis la culoare, preferabil uni, asa ca sunt mai mereu in haine obisnuite. Totusi, de fiecare data cand ma duc la ei la service, ma imbrac un pic mai elegant, ca si rade sotia de mine. 

@haro functionalitatea imi place, doar ca mi se pare ca adauga un pic de complexitate in solutia tehnica si uite ce poate aparea.

Link către comentariu

Ca la eschimosi , la astea e nevoie de SUV sa iti incapa ambele picioare sub volan

Eu de cativa ani am descoperit ptr primavara vara toamna pantofii fara siret extrem de usori

Cand e mai racoare sau ploua genul asta :

https://www.deichmann.com/ro-ro/p/memphis-one-pantofi-low-cut-negru-14805

Sau cu bani mai multi dar foarte rezistenti 

https://www.deichmann.com/ro-ro/p/bugatti-pantofi-low-cut-negru-42210

Am de la Bugatti un port chei care arata impecabil desi e purtat zi de zi cu un pumn de chei in el de peste 3 ani , luat la oferta la 50 lei

https://www.emag.ro/port-chei-bugatti-din-piele-naturala-moale-bleumarin-sempre-9553/pd/DLG08DMBM/?X-Search-Id=95c98bb932e90f1f3481&X-Product-Id=74703522&X-Search-Page=1&X-Search-Position=2&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Cand e cald variantele de panza tot de la Deichmann sau Waikiki , nici nu stii ca ai ceva in picioare

Evident luate la reducere , eu port 45 si la Deichmann apar non stop perechi 44 si 45 din toate brandurile , cate o buc cu 50% sau 75% reducere

Si la Waikiki trebuie urmarite reduceri , prinzi perechile de la 99 la 49 lei , cumperi cand nu ai nevoie

Am un raft intreg de cutii inca nepurtati de la Puma , Nike pana la no-name , nu pot sa ii las in magazin la preturile astea daca imi plac

Link către comentariu

Trabuie sa te simti bine sa poti conduce relaxat

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Am primit mail sa le las feedback, legat de ultima vizita in service... Oh boy! :D 

image.thumb.png.8d0431d2fd1af3b699edcc4e8eba2f04.png

Link către comentariu

Oau , astept sa vad ce le povestesti

Mai ales faza cu antigelul ...

Eu , fiind mai de la tara pe aici pe sub munti , nu pot sa imi imaginez ce bucurie este sa beneficiezi de acele standarde exceptional de ridicate

Am citit deja in topic ca ti-au depasit asteptarile

E ca la restaurantul unde gasesti musca in ciorba si la sfarsit ei spera ca ai avut o experienta culinara exceptional de rafinata

Link către comentariu

Am povestit in formular toate lucrurile pe care le'am povestit si aici. Si am bifat expres ca accept sa fiu sunat. Acum astept sa vad daca ma suna cineva.

Oricum, pentru vizita urmatoare de pe 15 aprilie, ori imi repara pedala de frana ori nu plec de acolo pana nu imi dau in scris ca nu e nicio problema si ca ei ca service garanteaza ca nu se intampla nimic.

Link către comentariu

Frate...si daca iti dau in scris, e hartie igienica.

Cand am avut probleme cu Scirocco-ul, stii povestea ca ai avut aceleasi bube, le am zis ca e un zgomot la turbo.

au verificat si dat in scris ca totul e ok.

Am plecat de la ei, am zis sa dau o fuga pana la noi acasa, in Focsani si la Buzau mi a pocnit turbina..so.. 😂

Link către comentariu
  On 05.04.2025 at 8:27, tavitara a scris:

....

Cand e cald variantele de panza tot de la Deichmann sau Waikiki , nici nu stii ca ai ceva in picioare

....

Expand  

Skechers data apreciezi si o talpa moale :D 

In afara de faptul ca simti ca esti in picioarele goale, simti si ca plutesti pe norisori. Ca si cum ai avea perne si roti pe 17 cu balon de 60 

Link către comentariu

Nu are rost sa te enervezi, eu lucrez in automotive pe partea de radare de ACC si camere de lane assist, nici macar aia care scriu soft-ul radarelor si a camerelor nu stiu de multe ori ce inseamna erorile date de dispozitiv, si efectiv inchidem issue-urile ca nu se reproduc, ca la reboot is revine, ca sigur in field nu apare (asa scrie cate unul in JIRA si isi asuma, doar ca dupa 1 an el nu mai ii in companie si da vina pe cine poti). 

Masinile moderne au atata soft in ele incat exista bug-uri ce nu pot fi reparate, si daca la restart isi revine aia e. Daca stiti cate restart-uri au loc in fundal, fara ca user-ul sa vada................

Link către comentariu
  în urmă cu 14 ore, Luciosu a scris:

Frate...si daca iti dau in scris, e hartie igienica.

în urmă cu 12 ore, adrian_mm89 a scris:

Nu are rost sa te enervezi

Expand  

Expand  

Sunt curios unde ajunge formularul de feedback? Tot in Ro? daca da, e fix pix. :)) Nu valoreaza nici cat hartia pe care poate fi printat. 

Adrian a rezumat destul de clar ce si cum, iar asta e indiferent de "firma". 

Link către comentariu

@adrian_mm89ar trebui sa va fac un validator in Jira sa nu puteti inchide ticketul decat daca confirma clientul ca nu se mai reproduce :)) 

@cristi511toate sansele ca in RO. Formularul era in lb romana, eu am scris in lb romana.

Link către comentariu

Eu lucrez in RD, produsul iese pe piata peste 2 ani, issue vine de la client peste 6 ani, ca sa treci in productie de serie trebuie sa inchizi toate issue-urile in JIRA. 

Practic inchizi ticketul si speri ca nu se va intampla in viitor, nu lucrezi in trecut. 

Cand o intrat produsul in productie de serie eu lucrez de ceva timp pe alt proiect. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!