Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

Cred ca merita mai degraba benzina si timpul pentru un drum la Bacau la revizia asta. Tot ieseai mai ieftin, si despre calitatea serviciilor nu cred ca e de discutat ...

Link către comentariu

E normala logica ta , am vrut doar sa scot in evidenta cum arogantii astia sunt platiti triplu real dar cand ai probleme mai delicate se comporta cum se comporta

Definitiv exista alte service-uri ptr discuri si frane

Porsche Porsche dar banii nu cresc pe garduri ptr nimeni 

Oricum ramane unul din cele mai faine si elegante SUV-uri de pe piata din punctul meu de vedere , spre deosebire de altii eu intorc capul mai mult dupa un Cayenne decat dupa un Urus 

Modificat de tavitara
Link către comentariu
1 hour ago, acidone77 said:

image.thumb.png.5a006406f0151637d106f454b14e2643.png

image.thumb.png.b220c44e18afc63c7e2e9ff475aa683e.png

:)) norocosi, eu nu iau nici macar UN (1) disc de frana in banii astia.

Link către comentariu

...si cand te gandesti ca acum vreo 10 ani cine avea golf R p aici era "topu da pa lume"....acum dam 20k ron pe o revizie :) 

Link către comentariu

nu, era doar baiatul lui tata

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am avut ieri norocul sa fiu pasager pentru cateva ture de Adancata in asa ceva. Ceva deosebit, dar nu prea e de mine hobbyul asta.

20260710_104404.thumb.jpg.85862d0875c8c24f5483c6ab6e7dad05.jpg

Link către comentariu

Ai noroc ca nu iti place 💸💸

Link către comentariu

Da, stiu. Am vazut la prietenul meu ce inseamna. E boala grea de tot.

Am si eu pasiunile mele, dar nu se compara la costuri :D

Link către comentariu

Sa nu conduci una cu motor central, usoara si tractiune corecta (doar spate)😀 vreun 718 mai potent, ceva 😀

Link către comentariu
marius1982.11

Sa mergi regulat pe circuit poate fi costisitor mai ales daca asta presupune sa ai si o masina dedicata doar pt asta, dar sa mergi o data pe an doar pt putina adrenalina, chiar si cu gipul e ok. Am fost si eu cu golful :)) care na, nu e vre-un 911, dar tot a fost fun si tot era sa ies in decor cu ea.

Poate deveni costisitor daca o dai de gard, evident.

Link către comentariu

Inca o mostra de inginerie germana. Ieri pe drum, am calatorit in viitor de 2 ori. Masina a aratat pentru cateva minute ca as fi in 2028. (Nici ora nu era corecta)

De fiecare data si'a revenit singura dupa aproximativ 10 minute.

20260717_190531.thumb.jpg.9da267e6469a6a9fcef807c51eebc77d.jpg

Link către comentariu

Te future is now! 😄

Deh, ce sa faci, cand toate masinile noi sunt burdusite de "tehnologie" (softuri si tablete) se mai intampla si d-astea. 

La Cayenne-ul din 2011 n-am avut parte de erori sau probleme electrice in 13 ani de folosinta si 330 000 km, din pacate calitatea productiei masinilor a scazut, chiar si la branduri consacrate. 

Ce pretentii sa mai ai cand si pe masinile electrice Porsche scrie acum "TURBO"!  :))

Am apreciat intotdeauna bordul clasic cu ceasuri analogice, mai ales ca aducea aminte de modelele 911, reuseau sa iti transmita ADN-ul Porsche, cu turometrul mare amplasat central, acum iti pun tablete "made in China" pe toate, de la Polo la Cayenne. 

Nu se mai satura de profit, parca nu castigau destul si inainte, noile generatii vor considera ca asta e STANDARDUL si asa trebuie sa fie.

Consumatorii se vor adapta, problema e ca nu mai fac diferenta intre modele si de aia castiga acum teren chinezii. Toti construiesc masini similare, ce sens mai are sa platesti dublu pe un brand? 

Trist. :(

"Porsche relies on a global supply chain of top automotive display manufacturers. Major suppliers like Visteon Corporation (US-based but globally manufactured) and BOE (China) manufacture the hardware displays.

For localized markets, like the Boxster and Macan in China, Porsche partners with regional suppliers and teams based in Shanghai."

O poza cu bordul meu de acu' 16 ani, pe vremea cand modelul era produs la Leipzig, pe urma au mutat productia la Bratislava: 

AP1GczNcGLSS3LRo0kyY5-CEo5VpQ9CaAaaBwQ-y

Modificat de corad0
Link către comentariu

Nu as da vina pe masina

E posibil sa fi fost in viitor timp de 10 minute

Am vazut/auzit/invatat pe/de pe Tik Tok ca e ceva normal 

Daca mai patesti asta fa un print screen la curs valutar , BET sau alte jucarii , sa stim si noi ce ne astepta 

Link către comentariu

Da, cred ca e un wormhole ceva intre Constanta si Tulcea, imediat cum iesi din Lumina :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• haro
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!