Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

2 hours ago, marius1982.11 said:

A facut cineva teste de laborator independente sau de unde vine afirmația ca aia de 100 e defapt de 95?

La benzina, nu stiu, sunt multe teorii si mituri la noi, multe dintre ele au ajuns sa fie adevarate dupa ce anumiti investigatori au descoperit adevarul, vezi produsele alimentare, detergenti, haine, diferente de calitate, acelasi produs poate fi diferit in Europa de Vest fata de Est. Se vehicula si calitatea uleiurilor de motor, unele produse in Turcia/Maroc sa fie sub calitatea unora facute in UK/Germania/Franta de exemplu, chiar daca provin de la acelasi brand consacrat, ca sa nu mai zic de produse contrafacute gasite prin piata, la noi nu te mai mira nimic..

Modificat de corad0
Link către comentariu
2 hours ago, marius1982.11 said:

A facut cineva teste de laborator independente sau de unde vine afirmația ca aia de 100 e defapt de 95?

Cine a zis ca aia de 100 e de 95?

Link către comentariu

@acidone77am foat la Zauchensee, pe langa Flachau, parte din domeniul schiabil Ski Amade.

Ambii copii au fost in tabara de ski, au organizat niste profesori de la Timisoara. Inclusiv cel mic, de 3 ani, a rezistat in fiecare zi pana la pranz.

Cutia s'a comportat ok, desi eu nu am avut pe tempomat mai mult de 130. Sincer mi'a fost putin teama, dar mai ales si din cauza camerelor fixe de prin afara. Rudele cu care am fost au venit cu un V class si cu o cutie similara, a zis nasul ca a mers aproape constant 150 si nu s'a intamplat nimic :))

Link către comentariu

@tudy_cnu super, foarte misto la Zauchensee! am si eu pe lista zona aia... dar preturile cam ... nesimtite 😁 🤣

Merge cutia 150 160 fara probleme daca e cazul, dar dupa 130 sare consumul la modul nesimtit 🤣

Link către comentariu

Legat de consumul ala, vorbeam aseara cu cineva care printre altele are un Cayenne coupe termic de 3l si zicea ca face un drum de Bucuresti, pana in 300 de km, cu 3/4 din rezervor 😀. Mers alert dar nu wow.

So you are good cu 10.4%.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

In Zauchensee sunt hotelurile peste medie. Dar daca nu ai copii mici, poti sa stai si in Altenmarkt, unde e mult mai decent.

Eu am vrut sa il pun si pe cel mic pe skiuri si intentionat am luat acolo, sa fim foarte aproape. El inca doarme la pranz si ar fi fost extrem de complicat sa stam in Altenmarkt.

https://www.salzburgerhof.net/ - hotelul la care am stat, a fost totul la superlativ.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   2 membri

• dercos
    • acidone77
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!