Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

In cazul asa o sa te “plimbe” pana renunti singur.

Deoarece sunt depasiti de situatie 

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Salut, de ce nu mergi la Florin VAG garage, sau Sabin mQBcode, Vagguide romania 

ai in zona ta cel putin 3 mari firme care numa asta fac, reprezentanta e absolut inutila, cel putin 2 dintre firmele astea fac cercetari zilnice tot ce tine de grupul VAG

iti pot face rost si de piese original, exact ca reprezentanta, doar ca la un alt nivel mult mai profesional. Dai un ban dar o sa fii mult mai multumit de masina, cu siguranta pot sa o imbunatateasca

toate masiniile din ziua de azi au Bug-uri, materiale proaste, asta e lumea in care traim si trebuie sa ne adaptam fiecare si sa gasim solutia cea mai buna.

Eu daca as fii in locul tau, indiferent daca as avea garantie sau nu inca, as apela la serviciile lor. 100% pot sa te ajute

Link către comentariu

Pe alte spete nu as mai merge la ei. Pe speta asta in particular, pe forumurile de afara, sunt alti utilizatori care au raportat ca li s-au schimbat toate cablurile si unitatea de control. O reparatie precum aceasta costa cateva mii de euro pe putin. Numai manopera pentru a da jos tot interiorul costa o gramada de bani. Prefer sa ma chinui cu ei, poate poate se rezolva ceva decat sa platesc atatia bani.

Link către comentariu
2 hours ago, tudy_cnu said:

E iesita din garantie masina, dar defectul a fost raportat initial cand era in garantie

Deci si-au atins scopul ,te-au amanat pana a iesit din garantie .

Din pacate inca nu realizezi cu ce sarlatani ai de-a face .

Link către comentariu

Apoi sunt sigur ca a realizat demult ce sarlatani sunt

Dar mai incearca cu niste picioare in fund sa mai miste ceva la aia sa nu iasa in pierdere prea mult 

Si eu incerc sa ma reorientez la service-uri particulare , am gasit unul ok pe VAG langa Calimanesti , deja la reprezentanta indiferent cat de bine ma inteleg cu cei de acolo , adevarul e spus direct de ei - nu mai avem oameni buni 

Am avut noroc sa schimb distributia in vara lui 2022 , au adus special pe cineva ptr asta de la Audi , de asta m-au si tinut atat , ca restul nu s-au bagat , acum nu mai e nimeni bun 

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   2 membri

• kymson
    • Doomy
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!