Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

BMW X5 xDrive50e

De la 99.402 EUR

Cum adica da TVA jos la BMW ?

Cine il da jos ?

Platesti cu 21% mai putin pe masina sau cum ?

Link către comentariu

No pai asa da , si masini moderne la care se vede ca s-a lucrat cu adevart la design , si reduceri substantiale 

Niciodata nu am fost atras de marca asta dar trebuie sa recunosc , in ultimul timp imi plac cum arata 

Link către comentariu

La BMW trebuie asteptate ofertele de stoc, masinile se devalorizeaza destul de repede. 

Link către comentariu

Preturile de configurator nu au neaparat legatura cu pretul de vanzare.

Mi se pare o oferta buna de exemplu aceasta, chiar daca n are legatura cu topicul.

Nou ii nou, ca tot zicea cineva ca masina de 10k km e semi-nou, aberatii. Am vazut masini de test care la 3-4k km nu exista piesa de interior care sa nu aiba zgarieturi si uzuri. Oricum, sa iei masina de test e ca si cum ti-ai lua nevasta de la Puf.

Daca sudiezi putin piata in multe cazuri poti lua 0km la acelasi pret cu 1-2ani vechime.

image.thumb.png.d7dcdf207adcc79128a303e5c27daa8f.png

Modificat de akon
Link către comentariu

Da pai acum înțeleg de ce unii "șoferi" de bmw sunt agresivi în trafic...li se trage de la ofertele alea agresive :)

Link către comentariu
în urmă cu 12 ore, akon a scris:

sudiezi putin piata in multe cazuri poti lua 0km

Nici alea noi nu au 0Km. Au vreo 10 in bord :P

Link către comentariu

Am condus eu masina de test drive care avea 2k km, un Vw Taigo, si la Autoclub in Timisoara cand te intorci la dealer trebuie sa urci o bordura cu volanul virat destul de tare dreapta, si o cloncanit suspensia mai rau ca la fordul meu din 2009 pe care vroiam sa il dau la rabla ca sa cumpar un VW. 

Link către comentariu

Da, au 10km si alea din showroom, au si cateva urme mici de utilizare, plastice zgariate fin cum s-au tot urcat unii altii in ea, deci daca chiar vrei masina noua noua(vorba aia "zero farts car"), trebuie sa dai comanda.

Eu am luat masina din showroom dupa cateva aventuri. Initial nu voiau sa mi-o dea dar masina care o comandasem au lovito in port si atunci in mod miraculos s-a putut vinde si cea de pe showroom. Cum era sa iau o masina cu "0km" cu istoric car vertical :)).

Link către comentariu

Asta daca cineva inregistreaza dauna...ceea ce nu prea se face :)) . Nu exista 0 farts car....ai partea de manevrare fabrica, transport, descarcare/pregatire dealer. Ai cel putin 3 sanse de "botez" pana la tine. Ca sa nu mai zic ca daca se intampla sa fie vreun potential client prin zona pana sa ridici masina, se mai urca si ala sa vada. Deci da, mereu cand apare discutia asta imi aduc aminte de reclama oficiala a lui Aston Martin pentru sh-uri oficiale...

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cateva updates:

Multumiri colegului @cristi511 care mi'a dat un numar de telefon de la BMW Cobalcescu Pitesti. Am vorbit cu o doamna foarte draguta care mi'a spus ca la masinile de pe stoc X5 PHEV imi pot oferi un discount de 19%. Probabil daca se mai negociaza, mai sare cu 1-2-3%. Totusi, ei nu accepta la buy back decat masini BMW.

@acidone77nu e chiar asa. Si daca o iei din Germania, tot se aplica regula cu deductibilitate 50% TVA pentru masinile folosite in scop mixt. Pentru mine ar fi cam dificil sa justific ca folosesc masina in scop 100% economic, ca sa deduc intreg TVA'ul.  Nici nu am pile pe la ANAF, asa ca intentionez sa fiu 100% corect.

Link către comentariu

Daca incerci sa deduci 100% cheltuielile cu masina pe firma sunt pe capul tau non stop astia de la ANAF , daca stai linistit la 50% te lasa in pace 

Asa ca mai bine 50%

@tudy_cnu , https://www.emag.ro/1set-82mm-74mm-bmw-emblem-badge-front-rear-trunk-logo-replacement-for-bmw-e46-e39-e38-e90-z3-z4-x3-x5-x6-gm-k0274-0408-027/pd/DFY2ZZYBM/

Poate nu se prind 

Link către comentariu

Reveniti la discutia despre masina din titlul topicului?

si urmatoarea masina poate avea topic, chiar daca nu mai este in familia VAG ;)

Link către comentariu

Sigur, revenim. Nu vreau sa creez asteptari inutile, dar daca nu reusesc sa obtin un pret decent si in linia pietei, nu voi schimba masina. Nu sunt nici chiar atat de nemultumit astfel incat sa accept sa pierd multe mii de euro. Momentan in +24 de ore de Autovit + Olx, 0 telefoane/mesaje.

Luni am programare iar in service, se apuca sa o desfaca sa verifice camerele fata + spate.

Link către comentariu

Cand esti pe pagina 4 sau 5, stai la rand dupa samsari, ncsf :))

In liga mare vad ca se promovează anunțurile 

Link către comentariu

Depinde ce filtre ai :)) cine cauta activ o masina cu caracteristicile astea, o gaseste si pe pagina 4-5. Cel puțin asa sunt eu..

Link către comentariu

In alta ordine de idei, daca q8 phev se incadreaza si doar prin faptul ca dai porschele la buyback, nu ezita.

Link către comentariu

Eu n-as da la schimb Porsche Cayenne (avand in trecut 2 generatii cumparate de la 0 km-pentru cititorii noi :))) pe Audi Q8, eventual un A8, daca esti fan AUDI, dar din generatia precedenta! Cel nou mi se pare cam "cheap" la interior cand vine vorba de materiale, chiar si la tinuta de drum mi se pare inferioara sau ma rog, mai "sportiva" decat cel din "THE TRANSPORTER", de exemplu, am condus 4 generatii de A8, unul cumparat de nou in familie in 2016 si este misto, nimic de zis, dar sub Porsche, chiar si Panamera este mai "luxos" la interior, dar mai "dur", mai sportiv chiar si varianta V6 TDI la fel ca cea de pe A8! 😁

Sa revenim la SUV: am condus si Q7 (2 generatii) si Q8, Q7 e mai spatios ca un Cayenne/Q8 dar materialele folosite in Porsche sunt superioare! ❤️

Cand vine vorba de SUV, peste Cayenne as pune Bentayga, n-am condus dar am stat in stanga (masina unui client, volanul era pe dreapta UK, exterior visiniu cu interiorul portocaliu, la fel ca cel din link-ul pe care l-am atasat) aceasi masina tehnic, dar calitatea interiorului este superioara, tinuta de drum este de asemenea superioara cand vine vorba de confort cel putin,  este adevarat ca la alt pret. Vorba aia, vrei ceva peste, trebuie sa scoti bani din buzunar. Iti recomand totusi sa le conduci ca sa poti sa iti faci o parere.

Pentru mine principalele "atuuri" au fost confortul si calitatea interiorului cand am ales masina, am vrut sa iau un A8 initial, stiam la ce sa ma astept (conducand de multe ori masina nasului meu) insa REPET, tinuta de drum mi s-a parut mai "dura",  datorita sasiului din aluminiu (comparativ cu cel de otel al Phaetonului) ca sa nu zic, "inferioara".  Fiecare cu "pasarica" lui, trebuie conduse si "ATINSE" toate ca sa stii exact ce ofera, mie mi-a placut sa ating bordul, scaunele, fetele de usi, tetierele, volanul, am pus mana peste tot! Am "pipait" masinile, "obsedatu'" dreq ar zice unii!  🤪. :Driver: 

"Lumea" iti recomanda sa dai peste 100k pe un X5 nou "combinat" cu electric, am avut si X5 cumparat nou 0 KM e70, am condus si F15 si G05 si din nou, nu vorbim de performante, ci doar de calitatea fabricatiei, rafinamentul motoarelor si nivelul de calitate al interioarelor, mi s-au parut sub ce ofera modelele noi. (ultimele 2 generatii).

Eu as da in schimb 80k pe un Bentayga W12, chiar si V8...vorba aia..."face pipi" pe orice SUV, cel putin cand vine vorba de interior, confort si motor, bine...sub Cullinan (care costa juma de milion)....dar nah, asta sunt eu! As cauta generatii mai vechi cu km putini si intretinute.

Da, cand banii nu conteaza, iei orice iti place 0 km dar ma gandesc ca nu este cazul! 

Repet, am avut si "virgine", insa n-as zice NU la un SH high end in 2025, vorba lu' Cristian Tzantzareanu cand a fost intrebat de o reporterita daca nu ii este frica de excesul de petreceri cu lautari, mancare din belsug, sare/zahar, alcool, mancare si femei, omu' a spus asa:

"Domnisoara...o viata avem si o gaura-n fund!" : 

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=442537556&dam=false&isSearchRequest=true&ms=3100%3B16%3B%3B&od=up&ref=srp&refId=fef24ecf-03b4-7407-931e-ef97a7416e52&s=Car&sb=p&searchId=fef24ecf-03b4-7407-931e-ef97a7416e52&vc=Car

Nu ma lua in seama, vorba aia: "Nu fa ca popa, fa ce zice popa!" :unsure:

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!