Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

• Administrator

@tudy_cnu am mutat posturile legate de PBN in topicul dedicat si ti-am editat postul adaugand informatiile initiale. Este mult mai util colegilor si cautarilor goagal daca citesc despre "experienta" ta acolo.

OT-ul sters. 

Porsche Bucuresti Nord

Link către comentariu

Puteti sa imi recomandati va rog o solutie de curatare a pielii? Eventual un degresant care sa mearga si pe piele?

M'am trezit cu o pata ciudata pe scaunul dreapta, care nu nu vrea sa iasa cu nimic. Ma gandesc ca poate au mancat copiii ceva gras si au pus apoi mana in acel loc. Altfel nu imi pot explica.

Cam asa arata. Multumesc anticipat

634578938_WhatsAppImage2025-12-10at3_04_32PM.thumb.jpeg.87cd9337dbbf9ce4c32d284e0c71ea8b.jpeg

Link către comentariu

Eu folosesc pt piele in ordinea: Stong sau Mild leather cleaner depinde de halul de murdarie, pe volan dau ala strong, leather protector(protecite UV si hidratare), leather shield(protectie mecanica la uzura)

Toate produsele sunt Colourlock.

Link către comentariu

In alta ordine de idei, am fost ieri pe la Audi. Au niste preturi super okay la Q8. De exemplu, configuratia asta are pret final de aprox 88.5k, daca fac si leasing. Masina noua, 0 km, din stoc. Farurile alea cu laser imi fac tare cu ochiul. 

Acum problema e cu suma pe care mi-au oferit-o pe a mea. 64k, in conditiile in care din cauza inflatiei, cel mai ieftin Cayenne din acelasi an cu a mea si cu dotari ceva mai slabute, e 78k. Pe mobile in schimb, plecarea e de la 82k. 

Sincer, am obosit total sa imi bat capul si sa imi consum energiile si banii pe masini. Tocmai de aceea imi este lene sa ma ocup sa o pun pe Autovit, sa primesc fel si fel de oferte aberante etc. Daca imi dadeau cei de la Welt macar 75k pe ea, as fi facut schimbul. Inteleg ca trebuie sa castige si ei, dar nici chiar asa. Daca e vreun nebun pe aici sa dea 75k pe ea, astept mesaje in privat. Primeste bonus cauciucuri de iarna rulate maxim 7000 de km si bare Thule :D:D 

Pe 2 ianuarie plecam in Austria la ski, sper din tot sufletul sa se comporte exemplar masina si sa imi readuca zambetul. 

A-2025-0149160-RO.pdf

Link către comentariu

Ba fix asta e ideea :)) imi place ideea de SUV PHEV si as trece in tabara Audi unde sunt mult mai multe service-uri de reprezentanta si nu as mai depinde de oamenii aia..
La pret intreg, nu as fi fost indeajuns de nebun. Dar asa, sa fie nevoie sa pun vreo 13-15k sa iau o masina aproape la fel dar noua, parca as fi dispus sa fac asta..

Link către comentariu

Un discount suplimentar de la importator duce pretul la 93600, se poate vedea si pe pia.ro -> masini noi. 

Apoi mai e un discount suplimentar daca se face leasing pe minim 2 ani

Link către comentariu

Fa un test drive. Eu am mers cu Q7 Phev si nu isi poate ascunde greutatea. Pe autostrada tragea din greu motorul ala de 3 litri, inertia e mare la schimbarea de directie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• Bebeee
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!