Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

On 11/22/2024 at 10:10 PM, EEXCALADE said:

Mare atentie la Porsche Pipera ,servicii mai proaste ca acolo nu  am intalnit ,sunt niste escoci .(nu scapa masina din ochi )

Sa nu zici ca nu ai fost avertizat :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
11 minutes ago, tudy_cnu said:

Dar unul care sta in Constanta, Bacau, Iasi etc. ce face?

Face stanga-imprejur ,ca mine :)

Am pierdut doua zile ,650km ,cazare in pipera….

Am avut programare la 09.00 pentru o constatare pe garantie  ,am ajuns la 08.30 …la 12-13 masina era in parcare . Printre multe alte chestii de samsari (aaa dar nu esti primul propietar …nu ai revoziile la noi…) mi-au spus ca poate pe la 17.00 reuseste sa o bage la o constatare :banghead: .

Am plecat instant si mi-am promis ca nu mai calc pe acolo nici daca se rupe caroseria in doua .

La Coupe-ul e-hybrid pe care-l am in intretinere propietara a renuntat la garantie din prima zi ,pana in  30.000 k

😀

Link către comentariu

Din pacate cam asta incepe sa fie standardul la servicii la noi pe “cocioc” aici cum zicea cineva.

Iti spun sincer ca-mi venea mie sa sparg tastatura de nervi cand citeam ce ai scris mai sus dar cam asta e realitatea.

Ma chinui de mai bine de 3 sapt sa dau la garantie un birou de 5000 lei care efectiv s-a smuls din suruburi dupa 11-12 luni. Le-am cerut azi un proces verbal si le-am dat activitatea peste cap.

Trist.

Link către comentariu

@haro "Din pacate cam asta incepe sa fie standardul la servicii la noi pe “cocioc” aici cum zicea cineva."

Eu! Fan Badea, recunosc! Si 2 Cayenne-uri in istoric!

Servisarea in Pipera era praf de prin 2008, am ajuns sa repar masina in tari vestice, ma asteptam sa mai evolueze romanasii nostri intre timp, mi s-a spus pe vremea aia ca proprietarul de Porsche care cumpara de nou in Ro schimba masina la 4 ani, "gen" sa nu mai am pretentii de servisare, cumva cica... #numaifitzsaraki...eu "prost" sa tin masini 10 ani... 😄 

Eh, noi sa fim sanatosi, isi bat joc guvernantii de oamenii care le platesc salariile, ce pretentii sa mai ai de la o reprezentanta? 🫡

Modificat de corad0
Link către comentariu

Asta se intampla cand e vorba de garantie .

Te iau in brate daca le dai 5300 lei pe o revizie (3 filtre ,o saiba si 8 litri ulei = aprox 1200 lei  + 1 ora de manopera )

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Nici atunci. In martie am facut revizia la ei si am decartat 5200 de lei si am ajuns acasa cu antigelul 2 degete sub minim.

Efectiv probabil totul merge de la sine si nu le mai pasa deloc. Lumea scoate banii pentru mirajul marcii Porsche.

Link către comentariu

@tudy_cnu, pentru ca lucrurile sa nu fie acoperite de manager consilieri trebuie sa faci reclamatie scrisa direct catre directorul concesiunii si una la CEO PIA.

Eu zic sa nu te lasi.

Retine, SCRIS!

Link către comentariu

Daca crezi ca la toyota de exemplu e mai bine, te inseli. Acolo mi-au turnat(mi-au bagat pe gat mai exact) juma de L de lichid de frana, desi era la maxim si cand am intrat la prima revizie, deci dupa 1 an de "ownershit" al ei, clar ca masina nu consumase deloc pt ca si acum e la maxim de atunci. Deci dupa 5 ani. Dar facand abstracție de micile țepe, ma uit la masina mai in detaliu cand mi-o predau, just in case. Cand ma uit sub ea, picura ceva din ea...evident ca stiam ce, dar am facut pe prostu' si l-am chemat pe prost sa se uite la ea pt ca scapa ceva lichid pe jos(ulei?) l-am luat la rost puțin ca nu verifica masina cand o da la client? Daca plecam asa cu ea? Cu ulei curgând din ea(faceam pe prostu' in continuare). Aaa, e lichid de frana, a curs "putin" cand am adaugat. Bine ba, boule, si o lasi asa? Adica trecuseră minute bune pana sa mi-o predea si inca picura, deci va dati seama cam cat lichid era pe toata caroseria, fire, furtune si ce mai era între borcanul ala si asfalt.

A zis cu juma' de gura ca ok, mi-o baga in servis si o spala. Bine, dar nu pe timpul meu! I-am spus ca daca era dot4 (are dot5) ii lasam plangere in scris si am plecat într-un sictir.

Astea sunt "julituri" subtile, recunosc, dar care sincer nu imi convin. Dar asta e realitatea, pt o garanție stam si o sugem la borfasii astia care se cred buricu' pamantului dar defapt o ard acolo pt ca pur si simplu sunt mecanici prosti. Aia adevărați nu merg pe cateva mii de lei sa dea la cheie la o reprezentanta. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• adrian001
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!