Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

5 minutes ago, acidone77 said:

aia 155kmh medie pe 60k km e pe bune? sigur nu e manarita poza?

Pozele sunt facute de mine ,la mine in garaj ,la data respectiva .

Prima revizie e facuta afara,restul la mine .

Link către comentariu

Mi se pare imposibila media aia, si consumul ala de 10... refuz sa cred... repet, avand acces la aceeasi masina :) aia consuma 10 daca mergi linistit cu ea, nu cu medie de 155kmh :lol: 

Mai jos poza cu Oradea - Timisoara, mers normal.

1852733953_WhatsAppImage2025-10-28at14_43.21_fd41b433.thumb.jpg.0d571f3f3ecd4b9ea8bd673bc2c52099.jpg

Modificat de acidone77
Link către comentariu

Acea lipsa de consecventa dintre viteza medie si consum arata ca si masina aia are erori. Nici macar la mers constant cu 155km/h nu consuma atat de putin un V8 de doua tone si ceva, iar o astfel de medie este imposibil de realizat.  12.x% la o masina comparabila ca dimensiuni X5 Diesel L6 400CP quadriturbo  :) Cca 10% la mers constant cu 160km/h.

Link către comentariu

E V6  e-hybrid 
Nu stiu cum si pe unde se merge cu ea .

Eu doar le asigur mentenanta de aprox 3 ani .

Deoarece lasa masina si pleaca le fac poze la nivel ulei ,interval service ,km … 

Link către comentariu

Probabil are pachetul optional Vanity Plus care arata viteze mai mari si consumuri mai mici 

Link către comentariu

Ce se “plangea “propietarul e ca trei persoane din familie au ramas fara permis intr-o vara ,deci masina merge bine 😀

Link către comentariu
marius1982.11

Sigur ca e defecta, e dat peste cap :))

media e  37.9kmh.

Link către comentariu

@tudy_cnu"nu nu. Chiar si daca as vinde actuala masina si as lua alta de fix aceiasi bani, as pierde in jur de 8-10 mii de euro din tva si alte impozite. Nu's nici chiar atat de nebun sau de nemultumit de masina asta. "

Tot e bine, eu am pierdut 120 000 euro doar din devalorizare timp de vreo 10 ani, nu mai pun taxe, impozite,  reparatii, mentenanta, benzina..., macar m-am bucurat de masina si nu imi pare rau, vorba aia, mi-am facut "damblaua"! :))

Daca te face fericit masina, tine-o cat poti si bucura-te de ea! :beerchug:

Se putea si mai rau cu 4800 cmc biturbo V8, acu' au pus acelasi motor V8 4.0 pe mai toate VAG premium, de la Touareg la Bentley, parca nu mai e la fel de "special", in trecut il gaseai doar pe PORSCHE, facut "in house", stiai "o treaba" intelegeai de ce e o masina speciala si are pret pe masura: 

AP1GczPSygTMmM1RpAfs0PDbefiYtiYJG4Rf8Btp

Modificat de corad0
Link către comentariu

@acidone77 frumoasa schema de culori cu bordul ala maro si plafonul in Alcantara. Scaunele sunt tot maro sau bej?

Mi'ar fi placut si mie scaune bej, dar din vreo 200+ exemplare pe mobile si pe site'ul intern al Porsche, in vremea cand cautam eu erau maxim 5 cu scaune bej :)) Asa ca nu a fost sa fie.

@adrian_mm89 Pana acum nu am dat atentie acestui aspect, dar e bine de stiut. Multumesc. Voi urma procedura respectiva si voi tine sub observatie. 

Link către comentariu

@tudy_cnu scaunele sunt maro, precum bordul, iar exteriorul e culoarea aia bej deschis, parca spre culoare mata, coaja de ou ii zic eu... nu mai retin cum ii zice la culoare in gama oficiala.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• tbege
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!