Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

38 minutes ago, dercos said:

Eu m-as uita la un 340i, eventual xDrive, care e mult mai distractiv la condus, mai rapid, mai ieftin si are spatiu si portbagaj suficiente pentru doi copii.

Nici vorba de spatiu interior si portbagaj! :) 

Link către comentariu

Dpmdv, seria 6 GT este TOP ca masina "de fitze" pentru familie. Si unde pui ca ai si exclusivitate... :) si ai si hibrid daca vrei...4

Legat de cayenne, au aparut si pe la mine prin sat cateva, dar d'alea cocosate...fereasca Dumnezeu, urate masini. 

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Da, mi'ar placea stilul ala de masina pentru ca ar imbina pozitia de drum a unui sedan cu portbagajul la care se deschide si haionul. Mai ales ca acum au biciclete, trotinete si alte cele. 

Link către comentariu

La noi in provincie fiind saracie mai mare , cam asa ceva am prins azi inaintea mea la spalatorie , 210k , azi adusa , va fi inmatriculata aici

Proprietarul a avut doar Porsche noi noute in ultimii 2 ani , inclusiv electrica , ptr ca il stiu

S-a saturat de ele probabil

a1.jpg

Link către comentariu

210 mii de euro a costat? Sau 210 mii de km are masina? :))

Link către comentariu

Euroi din pacate / fericire / indiferent , are pret de casa in oras aici sau de apartament prin alte orase

Dar isi permite , e baiat ok , ii merg bine spalatoriile de cand fiecare picatura de ploaie este o pata de mizerie pe masina

Nu am avut timp de vorbit ca era ocupat dar o sa il intreb de Porsche ce parere are

Link către comentariu

Putea sa comande un GT3, asa de adio :)), cred ca ii dadeau unu'. Apoi il pasa mai departe contra unei sume modice.

Link către comentariu
în urmă cu 20 ore, tavitara a scris:

S-a saturat de ele probabil

Whaaat?!  o.O cum sa te saturi de Porsche? 😐 

Link către comentariu

pai cum si tu esti satul de G4, el e satul de Porsche, daca doar asta a "servit"  😄

Link către comentariu

@tavitara "ii merg bine spalatoriile de cand fiecare picatura de ploaie este o pata de mizerie pe masina"

Ii merg bine "spalatoriile", acu depinde si ce spala, daca spala bani e ok, Doamne-ajuta! Ar trebui sa aiba vreo 50 de spalatorii auto in Romania sa isi permita asa masina, asta daca plateste taxe! 😄

N-avea si el un angajat sa o ia frumos la bibilit cu o carpa cu microfibre? Sa bagi Maybachu' la maturi de plastic/perii rotative, asta inseamna sa fii mafiot!  :ROflag:

Oricum se poate si mai rau, Becali a luat Maybachu' la ranga, cica i-au interzis aia sa mai cumpere masina noua de la ei! 😄

Si-a luat baiatu' al 2-lea Rolls, pe primul cica l-a facut varza, nimic de comentat despre configuratia PIMP, are gusturi, exterior albastru cu interior portocaliu chiar e tare contrastul, insa mult mai tare mi se pare crucea de pe trening si de pe sapca, din nou, "Doamne-ajuta"!: 

becali-2.jpg

Modificat de corad0
Link către comentariu

Exista si oameni care investesc si se ocupa , au si service si altele , nu toti sunt mafioti ca primarul

In dreapta e Kaufland de cartier si in stanga reprezentanta Dacia , pe centura cum treci de baraj

Eu prefer automata S10 cand nu e ger afara , atunci e inchisa

In rest , eu nu am nimic cu cei care muncesc si investesc , tot respectul

Nu toate spalatoriile sunt din alea cu 3 locuri si intrare din strada , probabil ai crezut ca din asa ceva si-a luat masina

Cine se uita la 5 lei se duce si la alea

Dar nu toti , cand aspiram masina a venit unul cu o Sonata plina de noroi , fara sa treaca prin spalatorie , direct la aspirat

Si acolo , a inceput sa care apa cu mana de la robinetul de spalat lavete si sa arunce pe masina

Uite ca a bagat si Taycanul acolo

Pe site la Porsche e si pretul de ex la jucaria asta

Taycan Turbo S
de la 219.226,56 EUR Pretul include TVA

Porsche-Taycan-Turbo-S-in-spalatoria-aut

483685583_1135537111703671_2866955901111

484125877_1138740841383298_7741130625212

Modificat de tavitara
Link către comentariu

@tavitara"In rest , eu nu am nimic cu cei care muncesc si investesc , tot respectul"

Stai, acu' am vazut ca e la Ramnicu Valcea spalatoria! Parca acolo e "patria cardurilor clonate"? 🤗

Da, corect, tot respectul si din partea mea! 😄

Modificat de corad0
Link către comentariu

Daca te uiti pe site la Mercedes cat costa Maybach-ul si apoi il compari cu piticania de Taycan ...

Modelul Mercedes-Maybach GLS 600 SUV

Începând de la 202.620,00 €  

Pretul include TVA

Taycan Turbo S
de la 219.226,56 EUR 

Pretul include TVA

Tare nesimtite preturi au astia de la Porsche si cu toate astea in reprezentanta te trateaza ca pe nimeni

Link către comentariu

Un pic pe la Lacul Rosu si cheile Bicazului. Vorba aia, atat s'a putut, nu's bogat ca altii :))

Am spalat azi masina la Sf Gheorghe, ca apoi sa intru in parcarea de la lacul Sf Ana si sa o umplu de praf. Apropo acest obiectiv, eu mai fusesem acum vreo 20 de ani dar nu tin minte sa fi coborat pe jos. Acum sunt vreo 2 km din parcare pana la lac, deci nu recomand mersul cu copii mici acolo. Noi am si plecat, ca era ala micu prea obosit.

Iar legat de spalatorii, azi a fost prima data cand am platit cu cardul la spalatorie si nici nu mi'a dat jetoane, ci direct timp acolo in interfata. La mine la tara in Otopeni nu avem asa tehnologie.

Per total, pe drumuri virajate, combinatia de motor, cutie si suspensie e ce trebuie.

20250424_181259.thumb.jpg.e4a910a6e0cce3843eb9bcc6bf550216.jpg

Link către comentariu

@tavitara"Uite ca a bagat si Taycanul acolo

Pe site la Porsche e si pretul de ex la jucaria asta Taycan Turbo S
de la 219.226,56 EUR Pretul include TVA"

Altii baga Bugatti de 3 milioane $ la maturi rotative, totusi nu-i un exemplu de urmat, asta daca iti e mila de lacul vopselei: 

driver-takes-his-bugatti-veyron-to-a-gas

Modificat de corad0
Link către comentariu

@tudy_cnu , daca faci abstractie de problemele de electronica , ramane masina faina , scuze ca iti poluam topicul cu chestii fara nicio legatura

@corad0 , fiecare face ce vrea cu banii si masina lui , rabla mea accepta periile cum accepta pisica sa fie scarpinata , probabil ca o masina noua si scumpa nu as lasa-o in automata dar nu e si nu va fi cazul

Link către comentariu

@tavitara"fiecare face ce vrea cu banii si masina lui , rabla mea accepta periile cum accepta pisica sa fie scarpinata "

Atata timp cat nu te uiti de aproape la ea in soare, e ok, important e sa fie curata si "scarpinata"! 😉

main-qimg-9cfe3f455bf05e392ad0465d4cb6e2

Modificat de corad0
Link către comentariu

O singura data am bagat golful de urgenta la spalatorie de aia cu perii in Ungaria prin 2012, cand l-am scos pe circuit la Euroring. A fost prima și ultima oara. Never again, not in this life.

Ft fain traseul ala. Am amintiri faine de la praid, lacu rosu si cheile Bicazului, pana la baraj. Bine, nu sunt alpii elvețieni, dar e fain.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Am fost in urma cu 3 sapt in Alpii italieni, pt 2 zile de ski. Dar am fost cu un MG 3.

Totusi dupa amiezile m'am plimbat prin imprejurimi. Am vazut Passo Giau, Passo Falzarego si Passo Cimabanche.

IMG-20250405-WA0013.thumb.jpg.3c63f0fb4a7671e70632b27e7ca73db2.jpg

@tavitarade aceea imi si propun sa ies mai des. Pe drumuri de genul asta dispar emotile negative ca nu merge ba una ba alta, ci apar cele pozitive pe partea de tinuta de drum. Bine, nu fac eu raliuri, am 2 copii mici in masina.

Modificat de tudy_cnu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• tudy_cnu
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!