Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

Mie imi place autoholdul direct in pedala, asa am la w221 (si la multe alte Mercedesuri probabil). Ma gandeam ca a mea este intreaga la cap :)) 

Mai facem putin haz de necaz.

Si eu aud acele zgomote, sunt evidente. Sper sa iti rezolvi problema.

Link către comentariu

@Dolfin am incercat si cu alte incaltari :)) Eu la temperaturi sub 15 grade, nu prea port altceva in afara de UGG-uri. Sunt cele mai comode chestii din lume.  Am vreo 5 perechi, pe diverse culori si exista si cu siret, stil gheata normala, dar pe astea le prefer cand duc copiii la gradinita ca se incalta foarte rapid.

Lucrand de acasa, nu prea pun mare pret pe haine. La jobul meu, cand am meetinguri pe video, se accepta si un tricou inchis la culoare, preferabil uni, asa ca sunt mai mereu in haine obisnuite. Totusi, de fiecare data cand ma duc la ei la service, ma imbrac un pic mai elegant, ca si rade sotia de mine. 

@haro functionalitatea imi place, doar ca mi se pare ca adauga un pic de complexitate in solutia tehnica si uite ce poate aparea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!