Jump to content

2023 Cayenne Hybrid

tudy_cnu

Postare recomandată

Frumos, sa te bucuri de ea.

In grup ordinea importantei clientilor este cam in ordinea aceasta; Bentley, Lamborghini/Porsche, Audi si apoi restul.

Link către comentariu

Salut, curios de "feedback" dupa ce revii la masina ta vineri. Desi nu sunt fan Audi, trebuie sa fiu cinstit si sa recunosc ca la un A8 as arunca si eu o privire peste gard...

Imi place cum ai prezentat masina pana acum, si cu bune si rele. Intr-o dinamica asemanatoare ma regasesc si eu dimineata.

In alta ordine de idei (desi am vazut ca nu prea se practica pe aici), ce faci concret in IT?

Mult succes alaturi de A8 pardon...hmm.. Masina ta :D

Link către comentariu

@haro Imi place A8'ul si pt ca am o afinitate pentru sedan'uri. Nu stiu daca ai citit de la inceput, dar initial am vrut Taycan, tot sedan. In SUV mi se parea ca stau ca in tractor. Totusi, pe setarea low a suspensiei la Cayenne, pozitia e aproximativ ca intr'o limuzina, nu mai am feelingul ala. 

Din pacate nu am cum in zilele astea sa duc A8'ul si pe un drum virajat. As fi fost curios cum se comporta. Asta a fost marea durere la precedenta masina. Era foarte confortabila pe autostrada, dar pe drumuri precum urcarea in Poiana BV era ca barca pe valuri. 

IT'ul e mare, stiu :) Eu sunt pe cont propriu de mai mult timp si fac consultanta si implementare pe tot ce inseamna suita Atlassian.

Link către comentariu

Foarte bine asa , orice om destept merita sa aiba o masina faina

In ziua de azi exista oportunitati nenumarate pentru oamenii destepti

Din simplul motiv ca sunt putini

Link către comentariu

Nu credeam ca stie careva pe aici de Atlassian, dar da, e ala cu taskuri.. si multe altele

@tavitara eu sunt constient ca de data asta am tintit ceva mai sus. Initial am vrut sa imi iau o masina pe la 50k, fara sa mai fac leasing, dar am zis "fuck it, o viata am si am cam ajuns la jumatatea ei". Si sa stii ca e si un imbold destul de puternic. Daca se intampla vreodata sa nu am chef de munca in vreo dimineata, ma uit pe geam la masina, imi dau 2 palme si imi revin :D Poate suna a platitudine, dar atunci cand nu esti angajat si lucrezi cu clienti cam trebuie in fiecare zi sa dai 101%, ca altfel vine altul si iti fura sunca.

Link către comentariu

Foarte bine ca-ti urmezi imboldurile, acum a fost usor ca era vorba de o masina, mai incolo cand o sa vrei si "altceva" o sa ai ceva discutii...:)

Link către comentariu
2 hours ago, tudy_cnu said:

Nu credeam ca stie careva pe aici de Atlassian, dar da, e ala cu taskuri.. si multe altele

The ignorance :))
Folosim/am folosit mult timp produsele din suita asta

Link către comentariu
2 hours ago, tudy_cnu said:

Poate suna a platitudine, dar atunci cand nu esti angajat si lucrezi cu clienti cam trebuie in fiecare zi sa dai 101%, ca altfel vine altul si iti fura sunca.

Asta e realitatea cand lucrezi pentru tine

De peste 30 de ani lucrez asa si am inceput sa scartai de ceva vreme , dar nu am incotro si merg mai departe , in majoritatea job-urilor daca te opresti mai mult decat trebuie concurenta te spulbera , nu mai existi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   2 membri

• livius02
    • ssergiu14
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!