Jump to content

Balena argintie - Skoda Superb 2

grp

Postare recomandată

@mad_katnu am luat in considerare scoaterea filtrului din două considerente: il poate opri un filtru oricând pe stradă și ii poate bloca mașina la ITP (lucru cares-a șiîntâmplatde altfel). In plus la vânzarea mașinii trebuia să accepte si cumpărătorul ca nu are filtru.

Și nu in ultimul rând îmi place să fiu legal cât de mult se poate, îmi place să fac lucrurile până la capăt (aici de exemplu,  amintesc experiența cu martorul aprins la Tiguan de la AFS cu care am stat pe cap câțiva ani si multe piese schimbate, ca să constatăm că erau inversate două cabluri între ele).

Știu ca nu poti afla uneori, decât prin eliminarea rând pe rând a posibilelor cauze ca să rezolvi o problemă, de aia nici nu sunt supărat pe cineva, cu excepția celor de la avd turbo care nu s-au comportat profesionist in sensul prezentării costurilor înainte de operațiunea de demontare. Era opțiunea mea să aleg dacă vreau sau nu sa mai fac curățarea filtrului, la ei sau la alta firma. Asta ar fi singurul aspect negativ, ca m-a costat mai mult decât a fost achiziția noului filtru de particule...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!