Jump to content

PROBLEME MARTOR AIRBAG


geotd
 Share

Postare recomandată

salut, am si eu probleme cu martorul de la airbag.Am demontat bordul si dupa ce l-am montat la loc am observat ca martorul de airbag cind se aprinde cind nu, sau se aprinde , se stinge dupa pornire se aprinde din nou.Astazi dupa ce a facut de citeva ori asa sa stins si stins a ramas.Am mai patit asa ceva timp in urma dar si-a revenit singur.Stie careva care ar fi problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca o scanare cu VAg-Com si o stergere de erori

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Probleme cu martorul de la airbaguri am si eu de ceva vreme, pornesc se stinge o sec, se aprinde si asa ramane. Mi-a facut un prieten o scanare cu vag-com si i-a dat masa imperfecta, daca sterge eroarea ramane iar aprins la urmatoarea pornire.

Intrebarea e cine stie unde e masa la airbaguri?? un mecanic mi-a zis ceva de zona frana de mana/schimbator viteze pacolo dar nu era sigur. Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vechea intrebare. daca scanezi modulul de airbag mai ales la masinile noastre de generatie veche nu exista riscul sa ardem calculatorul de airbag sau sa activam airbag-urile ? eu intotdeauna am evitat la golf-ul meu sa scanez acel modul poate si din pricina ca nu am avut pb :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am auzit de treaba asta cu saritul airbagurilor doar pe o editie limitata de golf IV.Sincer,nu m-am riscat sa scanez si airbagurile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!