Jump to content

Problema ceasuri modificate

vladdumitrache
 Share

Postare recomandată

vladdumitrache

Salutare tuturor!

Am modificat niște ceasuri VDO immo3 full FIS de Passat B5.5 să meargă pe Golf 4, folosind soft de ceasuri de Bora.
Serigrafiile de turometru și vitezometru le-am luat de pe ceasurile de Passat. Turometrul are scala diferită fata de cel care era in softul de Bora, așa că am copiat harta de turometru din ceasurile de Passat cu DashDumpEdit.

In proporție de 99%, ceasurile merg perfect. O singură problema am legata de turometru: când ajung pe la 3000 rpm, merg sacadat daca variația turației este mica. In calibrare cu VCDS sau needle sweep, merg uniform. Altfel, pare ca ar agata, dar sunt absolut convins ca nu asta se intampla - la aceeasi viteza a acului in output tests se misca uniform.

Mă poate ajuta cineva să-mi dau seama ce e greșit - daca e problema de software sau problema de hardware, cu motorașul de la ceasuri? N-aș vrea să îl schimb cu cel de pe ceasurile anterioare și să descopăr că e problema de software.

Mulțumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Este problema hardware. Pune sw ul original de Passat și vezi dacă tot asa face

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!