Jump to content

Review-uri si impresii de la proprietari (Tiguan III)

Andrei_72
 Share

Postare recomandată

On 3/15/2026 at 4:33 PM, lucext said:

Da, merita. Problemele cu asistenții s-au rezolvat cu varianta 4 de soft și curând va apărea 5 cu viteză îmbunătățită. Mai există bug-uri punctuale de afișare a unor opțiuni de meniu, nu încerca să le rezolvi, ignoră-le și vei fi mulțumit!

la ce dealer ai fost sa faca update de soft? eu am Tayron dar aceeasi platforma, tot 1.5 eTSI, la mine ridica din umeri ca nu e niciun update, are softul din fabrica de mai 2025....:(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la noi la Oradea ...la fel am patit si eu la TIGUAN 1.5 eTSI...au zis ca dupa seria de sasiu NU am nici un update...a doua zi am mers la Debrecen in Ungaria...si aveam update lansat in urma cu aproape 1 luna!

Ce sa zic...lipsa de interes...rea intentie...REFUZ SA CRED CA LA NOI LA REPREZENTANTA NU SE VAD TOATE UPDATE-URILE SI IN UNGARIA SE VAD !!!

De cand am facut update-ul in Ungaria nu am mai avut probleme cu masina!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!