Jump to content

KAROQ grey steel

dragos32

Postare recomandată

• 2 weeks later...

Am rezolvat problema am cumprat niște ștergătoare bosch care par mult mai bune decât cele cu care a venit din fabrică mașina  dacă țin măcar un an tot este bine 

Modificat de dragos32
Link către comentariu

O sa incerc si eu pe cele silentioase Valeo

Nu am avut de lucru si acum vreo 6 ani am luat OE toate stergatoarele la o revizie la reprezentanta , ca na , sa am stergatoare noi

Scartaiau ca rotile la ultima caruta asta dupa ce am dat mult prea mult pe ele 

Le-am pus pe cele vechi si uzate la loc , nu mai scartaiau , am pus iar OE scartaiau insuportabil

In cateva saptamani am luat Bosch pe care le am si acum si se comporta f bine 

Link către comentariu
19 minutes ago, tavitara said:

O sa incerc si eu pe cele silentioase Valeo

Nu am avut de lucru si acum vreo 6 ani am luat OE toate stergatoarele la o revizie la reprezentanta , ca na , sa am stergatoare noi

Scartaiau ca rotile la ultima caruta asta dupa ce am dat mult prea mult pe ele 

Le-am pus pe cele vechi si uzate la loc , nu mai scartaiau , am pus iar OE scartaiau insuportabil

In cateva saptamani am luat Bosch pe care le am si acum si se comporta f bine 

Eu m-am dus la Autonet și am luat de acolo ștergătoarele acum vreo săptămână bine nu au fost ploi să spun ce este cu ele dar la lichidul de parbriz pare ca se comportă mult mai bine față de celelalte.

Link către comentariu

cand pun stergatoare noi, fac o curatire profunda a parbrizului , ramai uimit cata negreala iese de pe sticla. 

Pe urma merg foarte ok stergatoarele.

Link către comentariu

Ala deja e OCD 😃

Eu am inlocuit stergatoarele originale cu unele Bosch, acum trei ani, si inca sunt OK. Pe cel din spate nu l-am folosit niciodata, prefer luneta murdara :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!