Jump to content

KAROQ grey steel

dragos32

Postare recomandată

• 2 weeks later...

Am rezolvat problema am cumprat niște ștergătoare bosch care par mult mai bune decât cele cu care a venit din fabrică mașina  dacă țin măcar un an tot este bine 

Modificat de dragos32
Link către comentariu

O sa incerc si eu pe cele silentioase Valeo

Nu am avut de lucru si acum vreo 6 ani am luat OE toate stergatoarele la o revizie la reprezentanta , ca na , sa am stergatoare noi

Scartaiau ca rotile la ultima caruta asta dupa ce am dat mult prea mult pe ele 

Le-am pus pe cele vechi si uzate la loc , nu mai scartaiau , am pus iar OE scartaiau insuportabil

In cateva saptamani am luat Bosch pe care le am si acum si se comporta f bine 

Link către comentariu
19 minutes ago, tavitara said:

O sa incerc si eu pe cele silentioase Valeo

Nu am avut de lucru si acum vreo 6 ani am luat OE toate stergatoarele la o revizie la reprezentanta , ca na , sa am stergatoare noi

Le-am pus pe cele vechi si uzate la loc , nu mai scartaiau , am pus iar OE scartaiau insuportabil

Eu m-am dus la Autonet și am luat de acolo ștergătoarele acum vreo săptămână bine nu au fost ploi să spun ce este cu ele dar la lichidul de parbriz pare ca se comportă mult mai bine față de celelalte.

Link către comentariu

cand pun stergatoare noi, fac o curatire profunda a parbrizului , ramai uimit cata negreala iese de pe sticla. 

Pe urma merg foarte ok stergatoarele.

Link către comentariu

Ala deja e OCD 😃

Eu am inlocuit stergatoarele originale cu unele Bosch, acum trei ani, si inca sunt OK. Pe cel din spate nu l-am folosit niciodata, prefer luneta murdara :)

Link către comentariu

Eu consider luneta foarte utila , imi place sa vad clar pe cine am in spate si cum se comporta 

Azi de exemplu am avut un BMW alb cu dungi galbene si albastre cu care m-am trezit in spate imediat dupa urcarea de la Dedulesti 

Pana am coborat dealul la 20 de km de Pitesti a revenit nervos in spatele meu non stop ( in afara localitatii il lasam in spate , in localitate revenea si se lipea de mine dar era trafic si nu putea depasi )

Cum am coborat dealul , nu a mai rezistat , depasire in localitate pe linie continua si imediat a zburat cu suta

Ca sa intelegem , daca politia se comporta asa ce pretentii sa ai de la toti ceilalti ?

Efectiv au fost enervati ca merg legal , cum sunt toti care ajung in spatele meu cand merg legal in localitate 

De aia sunt bune stergatoarele si pe luneta , le vad fetele la toti , cum se iau cu mainile de cap , isi sterg transpiratia , etc 

Romania educata este ca un roman de Asimov = posibil sa se intample dar nu intr-un viitor apropiat deci mai degraba este SF 

Link către comentariu
4 hours ago, tavitara said:

@tavitaraO sa incerc si eu pe cele silentioase Valeo

Tot Bosch am pus si eu, sunt identice cu cele de pe Touareg/Cayenne, sunt silentioase si isi fac treaba foarte bine. :mop:

"Efectiv au fost enervati ca merg legal , cum sunt toti care ajung in spatele meu cand merg legal in localitate. 

De aia sunt bune stergatoarele si pe luneta , le vad fetele la toti , cum se iau cu mainile de cap , isi sterg transpiratia , etc 

Romania educata este ca un roman de Asimov = posibil sa se intample dar nu intr-un viitor apropiat deci mai degraba este SF "

In Ro nu sunt pedepsele destul de aspre, asa cum ar trebui pentru a implementa civilizatia, toti vrem o tara ca afara, insa, "AFARA", UK in cazul de fata,  iti iei 6 puncte daca te prinde politistul motociclist ca stai cu telefonul in mana la semafor, pe loc, nu ca vorbesti cu mobilul la ureche, punctele sunt valabile 4 ani, amenda este 200 GBP iar la inca o abatere de acest gen, ramai fara permis. Daca depasesti viteza cu mai mult de 50 km/h peste limita, te trimite in judecata, poti sa bagi si parnaie un pic. Ia sa vezi ce frumos merg toti, nu te claxoneaza nimeni, nu depaseste nimeni peste linie continua, tot traficul circula legal, asa cum ar trebui de altfel, in timp devine obisnuinta si ti se pare normal sa mergi civilizat, de bun simt de altfel. Poti merge LEGAL cu 300 km/h pe circuit, avem si d-alea. 

In UK poti avea camere de bord/luneta, daca ai vreo inregistrare in care cineva "te streseaza" in sensul ca sta in fundul tau, iti da flashuri sau te sicaneaza, poti prezenta filmarea la politie, "acuzatul" primeste 3 puncte instant. La 12 puncte, permisul e PA!

Cred ca peste 50% folosesc camere in trafic, din ce am vazut pana acum. 

Modificat de corad0
Link către comentariu
1 hour ago, tavitara said:

Eu consider luneta foarte utila , imi place sa vad clar pe cine am in spate si cum se comporta 

Azi de exemplu am avut un BMW alb cu dungi galbene si albastre cu care m-am trezit in spate imediat dupa urcarea de la Dedulesti 

Pana am coborat dealul la 20 de km de Pitesti a revenit nervos in spatele meu non stop ( in afara localitatii il lasam in spate , in localitate revenea si se lipea de mine dar era trafic si nu putea depasi )

Cum am coborat dealul , nu a mai rezistat , depasire in localitate pe linie continua si imediat a zburat cu suta

Ca sa intelegem , daca politia se comporta asa ce pretentii sa ai de la toti ceilalti ?

Efectiv au fost enervati ca merg legal , cum sunt toti care ajung in spatele meu cand merg legal in localitate 

Romania educata este ca un roman de Asimov = posibil sa se intample dar nu intr-un viitor apropiat deci mai degraba este SF 

Tavi, atata timp cat nu l ai inoportunat cu nimic atunci fie sanatos. Am facut zilele astea un Miov - Tg Jiu/retur si s a mers absolut decent. A fost trafic dar nimic de speriat.

Spun cu mana sus, eu nu pot merge cu 50kmh in localitate, pe dn-urile astea "de tranzit". Nu merg, pur si simplu. Insa daca dau de cineva care o face depasesc frumos, daca pot si fara sa risc aiurea, si il las in bobii lui.

Problema mea e cu aia care se cred ce nu sunt si anume justitiari. Cu d-astia cum a fost colegul cu bmw ma joc ft frumos, daca nu sunt cu copiii in masina, pana in punctul in care aproape negresit face o greseala d aia nasoala si apoi se pune singurel la locul lui.

In plus, daca am pe vreunu care e atarnat de bara mea, ma dau frumos la o parte sa se duca, ca nu e rolul meu sa il invat soferie sau respect in trafic. Am trecut de varsta aia cu masuratul lungimii, tot ce ma intereseaza e sa ajung cat se poate de repede la destinatie in conditii de siguranta maxima. Restul e can can.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• tavitara
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!