Jump to content

Carlig remorcare e-Up!


S P A C E
 Share

Postare recomandată

Salutare, doresc montarea unui carlig pe remorcare pe e-Up! (2020), dar conform dealer VW si parteneri am aflat ca "Nu se poate"/"Nu exista piesa OEM pentru asta", chiar daca aftermarket se găsesc de la brandurile mari din domeniu. Am aflat scurt ca pierd garanția daca execut montajul, garantia la ce anume nu am aflat, desi am insistat.

Este foarte dubios, deoarece in Olanda si Germania am vazut cu carlige montate.

Este vreun posesor care a montat? Sau un utilizator cu mai multa cunostinta in cauza, care m-ar putea lamuri ce aspecte din garantia masinii as pierde?

Montajul il doresc pentru montarea unui suport de biciclete, preferabil cu instalatie electrica. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

 

Vw nu ofera posibilitatea pe E Golf si E Up sa montenzi oficial. Din ceea ce stiu eu la E-Golf exista de la alti producatori variante de montaj (aproximativ 800 euro kit complet) si nu pierzi nicio garantie dar este aprobat doar pentru suport de biciclete si nu sa tractezi altceva.

 

Garantia pentru baterie cred ca este in discutie daca montezi asa ceva, dar intreaba la cei care pot monta ce si cum mai in detaliu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cei de la Autogedal si Carlige.ro mi-au spus, in teorie, ca nu ar trebui sa existe probleme, dar ca nici nu cunosc 100% aspectul si sa intreb la dealer, de unde m-au inchis cu "Nu se poate".

Precizez ca in toate situatiile de cârlig demontabil pe langa instalatia electrica (daca optezi pentru sau nu), se va taia si din fusta barii spate.

Topicul l-am creat special pentru a afla un raspuns concret despre ce clauze din contract pierzi (daca e cazul) pentru montarea unui astfel de cârlig.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!