Jump to content

Volkswagen Golf 7 1.0 TSI/ 110 CP

Nenciu Victor

Postare recomandată

Nenciu Victor

Hai ca am facut si schimbul de ulei. Va rog imi puteti spune cum se calculeaza km, eu tin evidenta la ceea ce fac la masina, daca pe langa km din bord se aduna si cei din trip. Eu am setat-o la 10.000 km, dar din calcule rezulta ca l-am schimbat la 18.000 km, fara adunat trip, la 12.000 km ceva de genul. Data trecuta cand l-am schimbat era maro acu e aproape negru :)) .... Si am gasit si jante Borbet pe 16" et46, de la un prieten care a trecut la 17". 

Am mers pe Liqui Moli, trecand de la Motul, am inteles ca au cam dat buleala la ulei ... 

Cu ocazia schimbului de ulei, avand scutul de plastic dat jos, l-am curatat si spalat :D 

Cauciucurile de pe jante sunt M+S si ar mai merge o iarna sa zic doua, nu au ajuns la semne. 

Pret total 660 lei cu manopera.

Piesele comandate de catre service, cu factura, masina fiind pe societate. 

IMG_1703.jpg

IMG_1712.jpg

IMG_1717.jpg

9202157E-1CB8-47EF-AD48-74D41D62CE1C.jpg

IMG_1721.jpg

Link către comentariu
Nenciu Victor

Pai dupa resetare, tot 121.752 km apare, iar trip 0. Nu trebuia sa ii adune? 

Link către comentariu

Cand ai mers cu masina 5min nu te-ai uitat daca kilometrajul total (stanga) a crescut la fel de mult ca si km din trip?

Link către comentariu

Hai mai, chiar asa?

Vezi ca tripul ala se mai si reseteaza la anumite chestii, anumite valori depasite, scos borna, apasat vreun butonel etc

Km totali raman

Link către comentariu

Cum  adica sa se adune!?

Masina are doua kilometraje, unul total (stanga) si unul temporar (dreapta). Cel din dreapta se poate sterge ori de cate ori doresti. Daca insumezi toate kilometrajele partiale ele vor totaliza exact numarul din stanga. Cand parcurgi un kilometru acesta va fi adaugat si in stanga si in dreapta.

Link către comentariu

Banuiesc ca e prima ta masina de iti da de furca asa de rau conceptul de trip, pana si Dacia 1310 avea contor de trip ... doar ca analogic. 

Link către comentariu
Nenciu Victor

Da am inteles, nu se aduna. Nu am fost atent ca urca ambele kilometraje ... Va multumesc tuturor!!!

Este a doua masina pe care o am :D 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!