Jump to content

Scuturi Motor / Cutie de viteze etc. (Touareg 7P)

tavitara
 Share

Postare recomandată

Salut,

In momentul de fata intampin aceeasi problema pe touaregul meu, un R5 2009. Scuturile sunt crapate deteriorate si rupte ( nu practic off-road), iar mecanicul la care am fost a facut o improvizatie si zicea nu recomanda acest scut metalic.

Din punctul meu de vedere, scutul metalic ofera o siguranta mai mare in comparatie cu cel din plastic dar nu imi dau seama daca exista si dezantaje, consumul nu creste din ce am citit anterior si sincer nici nu m-ar deranja o crestere de carburant; in schimb mecanicul zicea ca voi sesiza niste vibratii in volan, iar intrebarea mea catre tine ca si posesor de touareg care si-a montat un astfel de scut, ai vibratii in volan dupa montarea acestuia?

Care este motivul pentru care trebuie demontat de fiecare data la revizie acest scut metalic? Cel de dinainte nu era demontat? - In cazul meu, nu imi aduc aminte sa se fi demontat scutul de plastic la vreo revizie.

Multumesc,

Andrei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai alta masina , eu am 7P

Nu exista vibratii si nici nu e logic sa apara

Trebuie golit uleiul si e sub scut busonul

Si scutul OE de la cutie se demonta la revizie dar cel de motor nu

La 7P scutul metalic motor - cutie e format din doua parti diferite geometric de cele doua parti de plastic OE

La revizie se demonteaza ambele acum

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!