Jump to content

Passat B8 Comfortline Wagon 1.6 DCXA DSG Negru 2018

Cosmin R.

Postare recomandată

Cosmin R.
Publicat (modificat)

Salutare!

Anul trecut, in Septembrie am facut trecerea de la B6 la B8. Ar fi mers un 2.0, dar n-a aprobat sotia buget :)) . A zis ca trebuie sa ne gandim la viitorul copilului :))

La momentul respectiv avea 75000km si m-a costat 15600 euro de la Euroleasing (nu-i recomand sub forma nici forma). M-au dus de nas si nu mi-au dat nici istoric.Cheia de rezerva am primit-o dupa cateva luni pentru ca n-aveau habar ce au facut cu ea. Adica mi-au dat iatoric, dar ceva aiurea intr-un excel in italiana. Probabil facut de ei. Fostul proprietar a fost brd ul din italia, leasing operațional. N-a fost alegerea ideala, dar ținând cond de buget...atât s-a putut. Am incercat sa iau legatura cu ALD, dar au zis ca nu discuta decat cu cel carora le-au vandut masina.

Are aripa dreaptă fata si bara de fata vopsita, dar farurile sunt originale. A lipsit si semi-scut ul ala dintre bara de fata si scut, dar suruburile erau strânse cu mana. Cand am făcut rost de semi-scut si qm incercat sa-l montez mi-wm dat seama ca bara de fata avea infipte doua suruburi in dreapta fiindca era rupt un clips. N-am observat alte piese afectate...in afara de capacele oglinzilor usor crapate de la cine stie ce lovituri. 

Am observat ca aripa si bara au fost vopsite inainte sa o cumpar, si am reusit sa scad 400 euro din pretul initial.

Intre timp am montat o camera de masalier cumparata de pe AliExpress asemanatoare cu cea originala. Se declanșează doar la masalier, si animeaza cand virez. Calitatea imaginii este neașteptat de buna.

Am proiectat si un adaptor pentru carholder magnetic care se monteaza destul de jos, fara chestii adesive, aproape de bricheta(se poate vedea in poze prima versiune) . Nu-mi place sa--l tin in buzunar cand conduc. O sa postez si link cu modelul printabil atunci cand ajung acasa. 

Am activat android auto si am conectat si un carlinkit.

Am gasit pe AliExpress si un încărcător usb care înlocuiește bricheta ca si cum ar fi piesa originala. O sa vad daca am vreo poza si o sa pun.

Nu-i fac reclama prea buna, nu?  Overall sunt multumit de achiziție tinand cond de pret si nr de km. Nu prea am nici poze . Nici n-am reusit sa le urc aici, ci pe Dropbox.

Revizia a fost făcută cu o luna înainte de achizitie. Săptămâna viitoare urmeaza prima revizie si o s-o fac singur. Ulei, filtre, antigel, lichid de frana. Distributia inteleg ca n-are limita de timp. Chiar daca are doar 78k km, la anul o sa aiba 7 ani si o s-o schimb. Are nevoie si de cauciucuri noi...vara si iarna, jante pentru alea de iarna... cric...cheie roti :)).

N-am reusit sa deschid topic nou pe aici decat in sectiunea asta. Probabil postarea asta este cerinta principala?

Poze:

https://www.dropbox.com/scl/fo/zcyanpq5y0j5wbuesodm8/AIXPJNKkUzhxS5RYcwXGKTE?rlkey=0fvy5o152kvd0bah55n5tliok&dl=0

Modificat de Cosmin R.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!