Jump to content

Sfaturi achizitie Kodiaq 2

Dingo68
 Share

Postare recomandată

Am primit oferta de la dealer cu anvelope Kumho cu clasa zgomot B ( 70 db ).

A reusit cineva sa schimbe anvelopele clasa B cu cele din clasa A ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stie cineva daca se poate selecta modul de condus ( eco, standard, sport, individual ) la Skoda Kodiaq 2?

Modul confort am inteles ca se poate selecta doar in varianta cu DCC plus.

Link către comentariu

@Andrei811

• Rough Road Package including additional front underbody guard and underbody stone guard (configurator UK)
  • Additional front underbody guard plus underbody stone guard (configurator CZ-EN)
  • Engine underbody protection
    This package includes an underbody plate for the engine and a cover for important chassis components, providing additional protection against mechanical damage caused by contact with uneven road surfaces or stone chips.  (tradus de pe configurator DE)

Pana nu se uita cineva pe dedesubt, nu vom sti ce contine de fapt acest pachet in RO.
Eu am pastrat anvelopele cu care a fost livrata masina si am cumparat separat anvelope de iarna. AI primit oferta pentru un set de anvelope de iarna, in plus? Nu inteleg intrebarea ta. Nu poti alege modelul de anvelope cu care vine masina.
Eu sunt foarte incantat de modul Comfort++ (maxim in stanga), parca plutesti, simbolul este chiar un nor.

@florin.23maimajoritatea problemelor software si hardware (asistenti, descarcare baterie 12V, oglinzi care scartaie la pliere/depliere), inclusiv acest zgomot al suspensiei au fost rezolvate pentru ultimele loturi livrate dupa inceput de noiembrie. Eu am ales DCC+ pentru extra comfort si posibilitatea de configurare in mod individual a unor parametri (directie, suspensie, cutie, acc, lumini...), nu pentru suspensia sport, Kodiaq nu are valente sportive.

@Miha91
Drive Mode Select sau Driving Mode Selection exista inainte ca optiune la Skoda, independent de suspensia adaptiva, dar acum DMS nu este disponibil fara DCC+, deci nu cred ca sunt alte moduri in afara de Drive si Sport, ce tin de DSG.

Modificat de razvan.ac
Link către comentariu

Multumesc razvan.ac

Am observat ca ai ales pachetul Acoustic & Sunset. Cum se simte masina la viteze peste 120 - 130 km/h cu acest pachet dpdv al insonorizarii habitaclului?

Nu prea am gasit informatii despre acest pachet de la utilizatori.

Link către comentariu

@Andrei811 Deocamdata am mers prin oras si doar vreo 20 de km pe A0 cu viteza legala.
Iti pot spune sigur ca este o diferenta mare de comfort fonic fata de Octavia 3 FL. Problema este ca nici nu simti viteza atunci cand esti in modul Comfort, noroc ca ai asistentul de viteza care te anunta (in caz ca nu l-ai dezactivat, e nevoie de 3 clicks pe volan).

Link către comentariu

..este o prezentare cu cateva teste..

Link către comentariu

A aparut si in configuratorul romanesc modelul RS.. 

Link către comentariu

protectie suplimentara sasiu are un scut motor din plastic ranforsat, protectii  plastic la bratele fata si spate 

Link către comentariu

Un nou review pentru IV

si Kodiaq RS

Modificat de razvan.ac
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!