Jump to content

Sfaturi achizitie Kodiaq 2

Dingo68
 Share

Postare recomandată

SCHUMIRO69

@Ioan77  Ba da ... dar nu este loc aici de explicat ... tu poti sa crezi ce doresti si sa ai orice parere, insa eu spun din experienta proprie ca a dat roade ... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

andrei_221

poti sa dai oricate mesaje, masina ajunge cand e programata la transport... 

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Azi m-a sunat dealerul și mi-a confirmat fabricarea mașinii, si ca în 2 -3 săptămâni ar ajunge la ei. Comanda a fost plasată pe 17 februarie, motorizare 2.0 tsi, cu câteva opțiuni pe ea.

Dealerul mi-a spus sapt trecută ca s-a ajuns la 11 luni ca și timp de așteptare 🧐

Link către comentariu

Ești norocos, sa știi. Eu am dat comanda în 5 februarie și nu știu dacă masina a intrat în producție sau când se va livra, poate la iarna 😁Dealerul zice ca nu are nicio informație de la producător, asa ca, nu știu ,îndrăznesc sa afirm ca poate și dealerul are un cuvânt de spus în tot procesul asta.

E frustrant!

Link către comentariu

Dealerul are 0 capacitate de interventie. Eventual concesionarul (Porsche Romania), dar nu prea se baga la urgentari. Fabrica decide cand produce masina si emite catre concesionar -> dealer data estimativa.

Link către comentariu

Din experienta iti spun ca dealerul va sti de-abia cand intra in productie sau e deja pe drum daca a fost produsa intr-o sambata (cazul meu); tot ce poate face e sa verifice status.

”Comanda a fost data pe 09.09.2024 si modificata pe 14.10; pe 16.10 avea termen initial de productie week 09/25.
Masina a fost fabricata pe 09.11.2024, mult mai repede decat ne asteptam, cred ca vor sa isi faca norma de emisii pe 2024.
Pe 19.11 a ajuns in curtea dealerului, am prins si programul Rabla Plus, iar pe 22.11 am ridicat-o.”

Modificat de razvan.ac
Link către comentariu

După multe insistente în aceasta dimineața, dealerul îmi transmite ca mașină va intra în producție în săptămâna 40, adică în octombrie, asta după ce inițial nu știa nimic de statusul comenzii. Ce sa mai zic? Nu știu dacă mai am răbdarea suficienta pana în octombrie noiembrie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!